Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz hahakocka #9676 üzenetére

"8--30% ig 15 gamet számoltam"
    Es miert pont 8% a limit? Mert csak? Az osszkepen nem valtoztat, raszterben egal a ket kartya, barhogy probalsz terelni. Nincs az az user, aki pontosan koppra azokkal a jatekokkal fog jatszani amit te kimazsolazol.
    Mi a helyzet az uj jatekokkal?
    Beszelsz itt a jovorol, aztan ilyen mesterseges kriteriumokat allitasz fel, hogy az AMD-t jobb helyzetbe tuntesd fel. Aztan meg neked all feljebb, ha azt mondjak tolod a propagandat.

"Ott meg láthatóan egy elírás volt 120 helyett 220 de sebaj ."
    Pedig baj, mert a 120% sem igaz.

"900e ért is van azonos hűtéssel kb"
    Es? 7900xtx-bol is van dragabb, azt se kell megvenni, ahogy a 4090-bol sem kell a legdragabbat venni.

"Most már nézzek a topikba pedig ismerős haver fórumtárs nem számít"
    Az Ada topikban kezzelfoghato teszteket talaszt az userektol.
    Az ismeroseidtol es a kollegaidtol pedig nem lattunk semmit, csak hogy havonta kulonbozo topikok alatt megidezed oket a narrativadhoz.
    Mast sem csinalsz csak ezt, honaprol honapra:
    -Ki venne Intelt manapsag? Az ismeroseim atalltak AMD-re.
    -Miert ilyen kicsit a Radeon market share? Az ismeroseim atalltak AMD-re.
    -Miert vennel 16GB Nvidiat? A kollegaim 24GB-al toljak.
    Ezt tolod folyamatosan, csak mindig mas a tema.

"A többi amit én olvastam tapasztaltam, hallottam ugyanaz a kategória, mint a fórumozásod. "
    Na mit tapasztaltal a 8GB-os kartyaddal te VRAM szakerto?
    Az en forumozasom tenyeken alapul, tesztekre, sajat tapasztalara, meg arra, hogy nekem kell kielemezni a te altal linkelt teszteket, mert te keptelen vagy ra.

"A lényeget továbbra se érted, hogy a legtöbb játéknál jobb 5-10% al a legtöbb gameben a 7900xtx"
    A legtobb jatekban? Fentebb te szelektiven 15 vs 12 jatekot irtal, ez hogy a legtobb?
    Konkretan par par jatektol eltekintve egal.

"24gb vram van rajta"
    Ami a tesztjeid szerint nem er semmit. Nezd meg a tesztjeidet, amit linkeltel.

"2 félévig volt statisztikám, gazd matek, marketing"
    Meglatszik, hogy csak 2 felevig.

"Mi elképzelt a 3070 nek rohamos eladása a 8gb vram elfogyásos fiaskó után? "
    Rakerestem, nincs ilyen fiasko, mirol van szo? Steamen TOP 7 kartya a 3070.

"Mindenki a boltosok, a profok, meg az IT-sok is hülyék"
    Mi van veluk? Ha megnezed a boltokat, meg hogy az IT-profik tobbsege mit hasznal inkabb, garantalom 4080-4090-et, nem pedig 7900XTX.
    Dedos szint ez mar.

"A Steam továbbra is csak egy statisztika"
    125millio userrel, ami generaciok ota lekoveti az ismert, tenyleges market share adatokat.
    De tudom, a "ismeroseid statisztikaja" az jobb, mert csak.

"Igen és a 16gb ajánlott minimum 4K ra."
    Igen, tehat a +8GB-nak a tesztek szerint semmi elonye nincs.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés