Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz S_x96x_S #6188 üzenetére

Igazság szerint én pár napja kíváncsi voltam a nagy bejelentésre.
    Csak egy 3D Cache Cpu jött, ez kicsit csalodás volt mert több hétig mentek a hírek na majd a 3D V-Cache megváltja a világot. Nyilván jelenleg a chiphiány kellős közepén nem szabad a gyártó kapacítást pazarolni. Most minden el kell, bármilyen áron is kinálják.

Igazság szerint, ha úgy is idén jön a Zen 4 akkor már érdemes kívárni azt.
    Én is gondolkoztam a jövőbeli platform váltáson, a Zen 4 jelentősen gyorsabb lesz mint a Zen 3.
    Én még egy első genes Ryzen 5 1600-at taposok, egy Zen 4-es cpu biztos hogy hatalmas előrelépés volna. :) Remélem addigra eltűnik ez a chiphiány és lesz készlet és elérhető árazás. Persze még Am4 vonalon is fenáll a lehetőség fejlesztésre, nagyon nagy a választék.
    Bár lekopogom, az első genes elavult Ryzen is még mindig bőven jól szolgál és nem vagyok limites. :) Alapjáraton 2023 januárig terveztem vele, utána úgy voltam addigra piacon a Zen 4 is akkor már jobban megéri majd új platformra épitkezni.
    Starcraft 2 miatt meg kell a brutális ipc és órajel. Sajnos az a játék nagyon kéri az egyszállas teljesítményt. :R
    Kíváncsian várom mit hoz idén az AM5 és a vele együtt debutálo Zen 4.
    + Abban biztos vagyok az AM5 is időt álló beruházás lesz, megy vele DDR4 ram és az AM4-es hűtő is kompatibilis lesz az Am5 foglalattal. Így a torony hűtöm se kell kidobni, eladni. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés