Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem találom , de valahol irtad , hogy amd cpu fronton túlon túl visszafogott lett. Alapvetően szerintem ennek oka a sok sok évvel ezelőtti szűkös gyártói szerződések állnak TSMC-vel. De én is ezt látom . De ennek ellent mond masszivan , hogy v-cache az kb annyit tesz hogy proci 2-3x annyi felhasznált sziliciummal . Bár lehet , hogy mivel a hüvej jövőbeni megrendelt kapacitásás is átvették más vizeken eveznek , de szerintem egy -két spec Gamer HEDT editiont leszámitva értelmetlen . Mivel 2 proci vagy 1 ? beszerzése ugyan annyi kb ... csak nem mind 1 mennyit kapnak érte .
-
carl18
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
Van egy megfigyelés, amely szerint
- a mobil az új desktop
- a desktop az új workstationEz egy elég jó megfigyelés, bele gondolni 12-16 mag már elérhető átlag felhasználó számára elég durva.
Az intel is idén már árulni fogja az Alder Lake-S mellet a 16 magot, az már tény hogy 8 nagy és 8 gyenge mag lesz egymás mellet.
Hát azért rengeteg youtuber/streamer lett akiknek fontos az erős cpu videózás szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Mozilla Firefox
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest