Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
en desktop vonalon nem latom ertelmet a tovabbi magszam novelesnek, raadasul az egyszeru modularis, keves magos chiplet designoktol a vegen eljutunk a 16 magos monolitikus szornyetegekhez, ami szerintem pont ellentetes az AMD visionnel.
Raadasul szerver prociknal is kezd fordulni a trend a magszam alapu szoftver liszenszekkel, mert rogton elvesztettek az egyutas szerverek az elonyeiket, sokkal fontosabb lett az IPC, raadasul a ket utas rendszereknel meg a dupla memoria savszel es pcie express savok is ott vannak elonykent, szoval nem latom ertelmet a chipletekben a magszam novelesnek.Raadasul ha elmennek AVX 512 fele, annak nagy koltsege lesz tranzisztorban is, lehet bele se ferne meg a magszam duplazas is. Viszont L3-at tudnak boviteni 5 nm-en, raadasul az SRAM egy nagyon egyszeru tranzisztorkoteg, jol skalazhato, jo a redundanciaja, szerintem tokeletes alany bejaratni egy uj gyartastechnologiat.
-
yagami01
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Igen, én is hiányoltam a Zen3+ -t (az lenne elv. a Warhol, vagy valami olyasmi, ha jól emlékszem, tehát elv. még jönnie kéne még egy gennek ebbe a tokozásba). Az lehetséges, hogy ebből mégsem lesz semmi és előbbre hozzák a DDR5 támogatást meg a mindent? Ha viszont lenne, akkor a 15% már nem 15% lenne a Zen3+ -hoz képest, mert ugye azt csak a 3-hoz képest írja. SMT4-et sem láttam, de lehet ott van a sorok között? Csak én nem értek hozzá annyira, hogy kitudjam olvasni. (: És akkor ha jól értem a 4-el nőnek megint a magszámok, nem tudom ez duplázást jelentene-e, lenne-e annak értelme, lehet nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest