Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Elővettem az AMD Overdrive-ot, és csináltam vele egy fél órás stability test -et. Minden probléma nélkül lefutott...
Robi 86: olyan alaplap kell, amelyiknek a déli hídja SB710, vagy 750. Ilyenek vannak, de valószinüleg a 800-as deszkák is támogatják az ACC-t.
A GA-MA78LMT-US2H pl. jó kis deszkának tűnik... -
villamos
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Átállítottam a Biosban a feszültséget 1.3V -ra. A prime fut, az asrock program 1.352V -ot mér, és 52 fokos hőmérsékletet mutat...
Az OC tunerrel álítgatom a feszt, most 1.25 -ön van. A hőmérséklet csökkent 50 fokra, viszont a hw monitor még mindig 1.352 V-os értéket mutat, a CPU-Z meg 1.296V -ot mér. Most kinek higgyek? -
villamos
őstag
válasz
Mr.Rain
üzenetére
Úgy fest nem is akármilyen. Az órajele 3100 MHz. Egy ilyen Athlon van jelenleg, az X4 645. Ez azért érdekes, mert ez a proci több mint 30k -ba kerül, ezzel szemben én 17k -t fizettem az enyémért...

A prime 8 órától kezdve folyamatosan megy, a proci hőmérséklete bár elérte a 60 fokot, de azt egyszer sem haladta meg. A magfeszültség 1,46V. Ez megfelelő? Elvileg az ACC-t kivéve minden alapbeállításon, vagy auto -n van a Biosban... -
villamos
őstag
Sziasztok!
Van egy Athlon2 X3 445 processzorom, ami egy Asrock M3A770DE lapban csücsül. Úgy tűnik, hogy talán sikerült aktiválni a negyedik magot. Az aktiválás után a CPU-Z Phenom2 X4 B45 -nek látja, Deneb maggal.
Szeretném az esetleges L3 Cache-t is aktiválni, amennyiben ez lehetséges. (Itt másnak már sikerült ugyanilyen procival, ha jól láttam.) Hogyan tudnám ezt megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Flint 2 OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Guild Wars 2 (GW2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi