Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
csabika0001 #8322 üzenetére
Rana magos. Erről úgy tudom nem is tartalmaz 3. szintű gyorsítótárat.
"szóval marad az alaplapi referencia órajel emelése, ami alapból általában 200MHz"
Ezen mennyit kell vagy szabad húzni? és ha ezt húzom akkor a processzor órajele nő majd?"emelj egy leheletnyit az északi híd feszültségén főleg a 8GB-ram miatt."
Ha ezt teszem akkor a ramok tudnak majd 1600Mhz-en menni? és mennyi az a lehelenyti? Elég csak az északi híd feszűltségét húzni, hogy 1600-on menjenek a rammok?
Az alaplapon semmilyen hűtőborda nincs. Csak a északi vagy déli nem tudom, van az a gyári gigabyte ami így is tűz forró szokott lenni.Bocsi, hogy értetlenkedek, de sosem csináltam még ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest