- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertt
tag
válasz
win7777 #3730 üzenetére
Alaplapról egy korábbi kérdezőnek írtam pár tapasztalatot,bocs hogy neked címezve küldtem el.Remélem feloldozol bűnöm alól.Táppal kapcsolatosan csak annyit,hogy igazad van,(én csak egy szituációt próbáltam megoldani,és itt tanácsot kérni )ami megesett velem,és nem értettem az okát,továbbá most sem értem mert ennek a tápnak valóban vinni kellet volna.ezért is rendeltem ezt hozzá,no meg erre kaptam keretet.Most meg rakhatok bele egy másikat.Hidd el nem örülök neki én sem,de ha nem indul akkor mi a ..csináljak.Segítséget nem kaptam.viszont a chiffi korlátait ezekszerint mégiscsak elértem,az alábbi konfiggal.PhenomII x4: 2,8ghzX4 6mb L3,2x2gb Hyperx ddr3 1600, EVGA 9800Gt 1gb Green,500gb hdd.dvd-író,Zalmann hűtés.Sb Audigy. Most akkor mit tehetek. a jelenség az,hogy ha a pci-e foglalatban bármilyen értelmes kártya van be sem kapcsol a gép.Ez volt az eredeti kérdésem is! Melyik a gyenge láncszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest