Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mongi
senior tag
válasz

petike2014

üzenetére
						mongi kolléga külhonban lakozik, ezért külhoni nagykerben talált rá az 5200-as procikra.
Véletlen folytán jutottam hozzá, kellett 2 magos proc, és ebbe botlottam. Gyorsan hozattam még 4 darabot, ami ugyanabból a sorozatból volt.
Már nagy érte a tülekedés idekint is, és hát elég jó árat kínáltak értük (64€ - cca 17.700ft/db, kb egy x2 260 ára).Egyébként csak személyesen üzleteltem régen is,(aki ismer, az tudja) ezért megkérek mindenkit, hogy ne írjon senki, hogy küldjek neki, postán (pláne külföldről) és majd utal utólag átutalja az árát. Ez nálam soha sem működött.
Ide is csak azért írtam le a tapasztalataimat, hogy lássa más is, hogy van már AM3-as Deneb magos cucc is. Már kaptam is hideget/meleget emiatt (minek írom le ha nem akarom eladni neki...stb.)
Ezúton üdvözlöm a kollégákat a fórumon, innentől kiszállok a dologból.

üdvözlettel
mongi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
 - Eladó egy Intel i7 7800x
 - 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
 - AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
 - Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest