- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Notebookom amiről írtam!!! Lement rajta egy-két Benchmark, mivel már kb. másfél hete használom. No nem is jártatom a szám inkább egy-két screenshot:
Nos mint láthatjátok kapott már egy 120-as samsung ssd-t meg 2x4 GB 2133-as memóriát. Később láthatjátok hogy sajnos csak 1600-on futnak és nem lehet konfigurálni.
Anyaghasználatra teljesen átlagos a gép. Teljesen műanyagból készült, bár Noti belső felülete, amely szálcsiszolt fémes kinézetett kapott, nagyon megtévesztő. A fémes hatást nagyon jól utánozták!!!!Kijelző betekintési szögek:
Nagy pozitívum itt hogy FreeSync-es a monitor. Még nem tudtam kitapasztalni, hogy mennyit dob az aksi időn.
A kijelző színbeállításai nekem egy kissé sárgásak voltak, de ezt hamar tudtam orvosolni. A családban van egy Acer Aspire v5-573g, amelynek elég jó IPS-es kijelzője van. Színminőségben szerintem egy szinten van a kettő, de sajnos a az Acer kijelzőjének azért érezhetően nagyobb a fényereje.Akkor jöjjenek a Benchmarkok:
Játékok:
Három játékot néztem meg: Tomb Raider. GTA V és War Thunder mindegyiket full hd-ben teszteltem Dual Graphics-al és anélkül.
Tomb Raider medium beállításokkal:
Ez a játék köztudottan jól meg lett írva AMD vasra és van Dual Graphics profilja így látható a különbség a teljesítményben!
GTA V Low beállításokal:
Amint látható itt nem sok javulás tapasztalható Dual Graphics-al. Pedig az asztali Kaverik jelentős javulással futtatják a játékot Dual Graphics-ban. Valószínűleg ehhez a játékhoz már kevés volt a processzor teljesítmény...
War Thunder Custom beállítással:
Nos amint láthatjátok vegyesek a az értékek a Dual Graphics-ot illetően. Magyarul inkább nem ugrik tőle a teljesítmény.Mivel inkább csak a modernebb játékok és főleg DX10-től kezdve van komolyabban támogatva ezért régebbi játékoknál valószínűleg nem várhatunk teljesítmény javulást. Itt mondjuk hozzá fűzném hogy én sok régebbi játékkal játszom (CS:S, HL2 alapú modok, DOD:S, Painkiller, régebbi FEAR-ek), melyeket kipróbáltam és full beállítások mellett gond nélkül mennek.
Komoly játékok alatt a cpu hőmérséklete bizony néha elérte a 80 fokot!!!, de a ventilátor nyílását kivéve sehol sem hevül a burkolat!!! Játszás mellett talán nem ártana egy hűtőpad...
Akkumulátor időt sajnos nem teszteltem ki mélyrehatóan. Teljes igénybevétel mellett kb 50-55 percet tudott menni. Miután egy kicsit átkalibráltam a windows energia sémáit böngészve energiatakarékos üzemmódban, valamivel több mint 4 órát tudtam használni. Eddig is tudtam hogy az AMD nem csillagharcos aksi idő terén, szóval nem megy a noti 6 órákat netezés közben, de akármire is használtam nem volt problémám a teljesítménnyel.
Összességében én nagyon elégedett vagyok a géppel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest