- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
válasz
gears27 #6605 üzenetére
Ez alapján csak akkor, ha ingyen cseréled...
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
gears27 #6600 üzenetére
Rakd fel a CoreTemp-et(ha sikerül) az folyamatosan mutatja mennyivel pörög a proci(magonként)--én mondjuk nem húzom,de folyamatosan látni hogy alapban az x6 800mhz-en van felpörög mikor dolgozik 3.3ra a turbo coret is használva 3.7ig (akkor csak 3mag)--de gondolom más program is mér ilyet folyamatában
-
lemusz
addikt
válasz
gears27 #6576 üzenetére
csgo-ban használt source engine híresen proci igényes, míg 3-4 magos amd-kkel 100 körül volt a minimum fps-em, addig i5-tel 200 ez az érték, de többnyire 250-400 között vagyok. A kis vga-t is nyilván jobban meghajtja, mert azokkal álom kategória volt 300 fps fölé menni, ez meg simán fentebb is nyomja. Sokan nem értik minek ennyi fps, meg hogy a szem úgyis csak 24-et lát meg hasonló dolgok, de ha eredményesen akarsz játszani (kompetitívebben) úgy se high beállításokon játszol, mert zavaró a sok apró effekt, részlet, ami csak eltereli a figyelmed a lényegről.
-
jambiyya
őstag
válasz
gears27 #6537 üzenetére
Papíron, ja... Az én konfigom minden szempontból alkalmas egy FX fogadására, és szerinted ment? Kitaláltad, nem.
Ugyanezt csinálta nekem is, mint a kollégának. Athlonról váltottam volna, de így phenom lett, és így most jó.hűtés: ahogy írták is, érdemes a gyári hűtőt cserélni, mert ahogy látom terhelés nélkül is 50 fok körül van...persze nálad szinte biztos hogy most nem ez a baj.
-
xward
tag
válasz
gears27 #6530 üzenetére
Szia a bios resetet megcsináltam további tesztek és böngészés közben megint csak elő jött a fagyás
megpróbáltam vissza venni az óra jelből 14x200 ra igy 2.8Ghz en ugy néz ki stabil prime95 - 2 órás teszt után
esetleg még lehet a táp miatt mert az csak egy codegen 350w - os -
csongi
veterán
válasz
gears27 #6508 üzenetére
A lagg sok mindenbol adodhat. A ram mennyisege okozhatja elso olvasatra. Sajnos az szamodra visszalepes. Legalabb 1333 de inkabb 1600 ramok kellenenek, es ahhoz hangolni a rendszert, a legjobb a 1866Mhz lenne. Legalabb 8Giga
Processzor teren sem tortent elorelepes. A phenom eroben partiba van az athlonnal.
Fogyasztasba orajelben jobban jartal. Cserelj ramot, vagy tuningold a rendszert.
Sajnos nem egy okos osszeallitas ez. A foglaltba rejlo lhetosegek nincsenek kihasznalva. Nincs a cpu ba igp, vagyis nem teljes erteku APU. Es igy a crossfire lehetosege is bukott.
De ettol hasznalhato, de a ramok kevesek. Illetve merevlemez is szerves resze a rendszernek, egy gyenge vinyo is gondot okoz, amai jatekoknal egy sima 7200rpm vinyo is laggosit keves ram mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest