Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kir1975
csendes tag
hello, engem linkeltek hasonló gép és ház dilemma miatt, mint amiben te is gondolkodsz
ha mégis megépited ird meg légyszi hogyan muzsikált. szerintem az intö hozzászolások ellenére beleteszem az fm2-es lapot a cfi fekvő házba, mert ha csak 50% is megy a táp annak is elégnek kell lennie, kisebb trinytivel. nem sporolásból hanem ez a ház tetszik csak ezért
meg mert a codegen is szar, nekem mégis évekig ment az mx31-ben, és nem is lett baja, söt havernak is ugyan ez a ház van és 5 éve megy 0-24 ben. -
kir1975
csendes tag
Sziasztok Szeretnék egy mini-itx-es trinytit épiteni A-10-procival, és érdekelne ebbe a házba érdemes tervezni? mert ez van otthon. Vagy kevés a gyári 150w-os táp hozzá esetleg? proci hütöből mindenképp egy ütösebbet tervezek bele, valami kozuti vagy hasonló alacsony kiszerelésűt, köszi elöre is a segitséget. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha mégis megépited ird meg légyszi hogyan muzsikált. szerintem az intö hozzászolások ellenére beleteszem az fm2-es lapot a cfi fekvő házba, mert ha csak 50% is megy a táp annak is elégnek kell lennie, kisebb trinytivel. nem sporolásból hanem ez a ház tetszik csak ezért