- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
diablo1984 #7571 üzenetére
Nem vagyok nV fan, majd' 10 évig ATI/AMD kártyáim voltak. Az AMD elég szépen ledolgozta magát nálam közben, nV meg föl, és amíg nem látok változást a két cég hozzáállásában és támogatásában, így is marad.
Én (majdnem) tökéletesen elégedett voltam az Intel+nV kombóval, A10-ben azért gondolkodom, mert gyakorlati tesztekben (értsd: nem kihegyezett pályán) egész szépen megközelíti az i5-öket, miközben az ára feleannyi, illetve az IGP erősebb az Intelénél, ergo VGA-vásárlásig v. csere idejére sem kellene lemondanom a játékokról.
Nem szeretem, ha bármilyen lehetőségtől megfosztanak, de biztosan túl öreg vagyok.
Én anno ahhoz szoktam, hogy egy alaplapba AMD, Intel, meg még vagy 3-féle procit tehettek, és legalább 5-féle VGA tökéletesen működik benne (no, nem egyszerre). Mindehhez még Windows sem kellett.
El Kebir: És mit teszel, ha éppen nincs VGA-d? Bámulod a gépet?
-
El Kebir
őstag
válasz
diablo1984 #7571 üzenetére
meg alapból nem sok értelme van amd APU-hoz erősebb külön vga-t venni, akkor már inkább a sokkal olcsóbb letiltott igp-s, vagy igp nélküli cpu-t érdemes venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest