- Gurulunk, WAZE?!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
atti_2010 #6917 üzenetére
Igazad volt a játékok kapcsán.
Most kipróbáltam egy újabb játékot. Konkrétan az NFS HP-t, ami 4 évvel újabb, mint a TDU. És az jobban megy, mint a régi konfigomon. Sokkal jobban.
Árnyék nélkül ugyan, de 1080p-ben maxon, plusz 8x anti 8x aniso 45-50fps.
Ezzel szemben a régi c2d 9800gtx konfigon 720p-ben is alig volt játszható. Azért hagytam abba, mert már idegesített a folyamatos szaggatás. Úgyhogy,.
Nem teljesen értem ezt az offset izét. Nálam nincs lehetőség nullára állításra. Csak van és kész. A fesz értékét növelhetem vagy csökkenthetem. De offra vagy nullára tenni nem lehet.
Most próbáltam APU multiplayert állítani, meg NB feszt, meg IGP frekit. Úgy van hogy 4200mhz, 2200mhz és 1000mhz. Így olyan 280pont jött ki a Unigine 4-ben.
Amúgy nem tudom másnál is így van-e, de nálam a Biosban kb 2 oldalon keresztül lehet feszeket állítani. Azt meg már csak a user manuál tudja hogy melyik mire való éppen... -
diablo1984
veterán
válasz
atti_2010 #6917 üzenetére
szerintem nem árt túltervezni később bármi erőmű kerülhet bele és nehogy cserélni kelljen!
(#6910) juve600: nézdd meg, hogy mennyin kavar a freezer! azt hiszem ezernyolcszáz valahányon van max fordulaton, de nálam már pár éve nem ment 1200fölé sosem, mert mindent lehűtött! én is kicsit igazgattam a hűtőn mikor ráraktam, mert kissé a proci kupakjának az egyik oldalára ül a hűtő, a fix oldal kissé elhúzza, de én akkor toltam rá, mikor az alaplap még asztalon volt így központosítani tudtam!
nézdd meg a proci feszt, nálam tegnap 1,4V felett már tudott 60 fok köré melegedni a proci, igaz, akkor is 60%-on dolgozott a freezer lapátja! de elvettem a procitól a feszt, és máris hűvös maradt, de a venti sebesség emelésével is elérhető! nálad sem kellene magasabbnak lenni a hőnek!
apropó: igaz, nekem már nem a gyári paszta van rajta, azt még egy 3700+-os sandiego magos 939-es procin hagyta a kicsike....évekkel ezelőtt!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest