Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
A történet úgy kezdődik, hogy töltöttem le zenét a dc++ ról. Véletlenül belebotlottam egy albumba, ahonnan lejött egy darab szám. Ez egy válogatásalbum volt, aztán kibogarásztam hogy ki az előadója, és megszeresztem az egész albumot.
Nagyon tettszett, nagyon!
Szeretnék még hasonlókat letölteni, de nem tudom hogy hova, milyen stílusba skatulyázták be e zenét, a google-on meg nem találtam semmit. Állítólag ezt hívják ambientnek...?
Tehát emmi?
Lounge Café London
Bővebben: link
Ha már ilyen segítőkészek vagytok a betájolást illetően, ott van fenn még két szám, azok mifélék?
(Elszánt jogvédők! Ha a google-on sem találtam utalást erre az albumra, akkor nem hinném hogy m.o.-n be lehetne szerezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest