- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem sosem volt velük probléma, ellenben a posta múlt héten azt mondta a csomagom még Budaörsön van, esélytelen megkapjam, majd 2 óra múlva egy cetli fogadott az ajtóm előtt, hogy a postai kézbesítő nem tudta átadni a csomagot.
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Régóta figyelgetem a piacot, és hosszú idő után nem apróról hanem amazonról vennék egy új iPhone-t. Véleményekben volt néhány negatívabb hozzászólás, nektek van tapasztaltok ilyen téten, vásárolt már valaki telefont? A még nagyobb félelmem, hogy nehogy a posta/futárcég elhányja.. Legutóbb félig felvolt szabva a doboz, szerencsére nem hiányzott semmi, elötte meg szimplán az ajtóm elé leb***ta az ups a csomagot… Merjen amazonról telefont vásárolni?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy rendelés amit nov. 30.-án adtam le, fizettem minden a szokott módon történt, viszont a mai napig nem került postázásra. Egy elektromos fogkeféről lenne szó, ha megnézem a mostani ajánlatot mindenhol azt írják karácsonyig ide ér, mivel ajándékba lenne az én rendelésem is kicsit izgulok miatta miért ülhet 13 napja csak úgy.. viszont jól látom, hogy az eladóval nem lehet sehogy sem felvenni a kapcsolatot?
Pár hónapja kezdtem csak amazonon rendelni, eddig minden rendben ment. -
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, utóbbi időben kezdtem amazonon halászni különböző termékeket, eddig csak pozitív a tapasztalat, de egy valami nem tiszta, itt ha minél többet vásárolsz, kapsz némi kedvezményt, létezik ilyen, vagy egy "ebay" szintű vásártérre kell gondolna, ahol csak a vásárló értékel, vissza nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 g5 i7/32 GB/ 1TB/ Nvidia Quadro P2000
- ELADÓ ASUS ROG STRIX GTX 1080 TI 11Gb
- Motorola razr 60 ultra 16/512GB PANTONE Mountain Trail 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré.