Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Nekem sosem volt velük probléma, ellenben a posta múlt héten azt mondta a csomagom még Budaörsön van, esélytelen megkapjam, majd 2 óra múlva egy cetli fogadott az ajtóm előtt, hogy a postai kézbesítő nem tudta átadni a csomagot.
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré. -
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok, Régóta figyelgetem a piacot, és hosszú idő után nem apróról hanem amazonról vennék egy új iPhone-t. Véleményekben volt néhány negatívabb hozzászólás, nektek van tapasztaltok ilyen téten, vásárolt már valaki telefont? A még nagyobb félelmem, hogy nehogy a posta/futárcég elhányja.. Legutóbb félig felvolt szabva a doboz, szerencsére nem hiányzott semmi, elötte meg szimplán az ajtóm elé leb***ta az ups a csomagot… Merjen amazonról telefont vásárolni?
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Adott egy rendelés amit nov. 30.-án adtam le, fizettem minden a szokott módon történt, viszont a mai napig nem került postázásra. Egy elektromos fogkeféről lenne szó, ha megnézem a mostani ajánlatot mindenhol azt írják karácsonyig ide ér, mivel ajándékba lenne az én rendelésem is kicsit izgulok miatta miért ülhet 13 napja csak úgy.. viszont jól látom, hogy az eladóval nem lehet sehogy sem felvenni a kapcsolatot?
Pár hónapja kezdtem csak amazonon rendelni, eddig minden rendben ment. -
Don.Corleone
aktív tag
Srácok, utóbbi időben kezdtem amazonon halászni különböző termékeket, eddig csak pozitív a tapasztalat, de egy valami nem tiszta, itt ha minél többet vásárolsz, kapsz némi kedvezményt, létezik ilyen, vagy egy "ebay" szintű vásártérre kell gondolna, ahol csak a vásárló értékel, vissza nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Tippmix
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja és a hölgy a rendszerükben nézte meg, merre jár az amazonos csomagom. Kabaré.