Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
És az Amazonon meddig lehet nyomonkövetni? Mert azokat az állomásokat még írták, amíg az osztrák postánál volt a cucc, de tegnap délután 2 körül átadták a "kooperationspartnernek", ami a transoflex lehet. Most ha jól sejtem, akkor ahogy te írtad akkor a Transoflex-nél kell lennie. Tőlük kapok valami értesítést? Vagy az osztrák postás számsor jó az ő rendszerükbe is?Szerk:
Megtaláltam. Az eurodis.com-on lehet nyomonkövetni a 24 jegyű vonalkód szám alapján. -
l.skywalker
titán
Köszönöm. Érdekes ez a német amazonos kiküldés, nem sok ilyet láttam. 4 napig ültek a dobozon, majd írtak tegnap hajnalban, hogy elindult a csomag, osztrák posta honlapján tudom követni. Rámegyek osztrák postára, erre ott kiírja, hogy a feladó még csak elektronikusan értesítette őket a csomag kiszállításáról, de a csomag még hozzájuk nem érkezett be. Ma hajnalban változott az osztrák postánál a csomag helyzete: Kiküldés alatt. Rámegyek, erre apró kis információs buborékban az áll, hogy épp valamelyik elosztó központjukban van szortírozás alatt van és azután indul útnak. Ergó 31 órája azt kapom, hogy a csomag kézbesítés alatt van, de valójában az amazon és az osztrák posta logisztikázza még csak egymás között
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- SoundBlaster X-Fi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem, nem panasz akart lenni, csak érdekes eljárásnak tartom ezt.