Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
A doboz 20x15x5cm, súlya 0.5kg alatt van szerintem.
Közben gondoltam írok a francia Amazon supportnak angolul, a kis chatbot egyből válaszolt is, hogy angolul nincs chat, de létezik egy english@amazon.fr oldal, oda lehet írni. Ennek analógiájára azt mondanám, ha valaki rendel német, spanyol, olasz... Amazonról és bármi gondja lesz, akkor azon országhoz is jó esélyel lesz angol support.
Általában mindig a "kiskaput" keresem (az ő oldalukről nézve), ha valami support/hivatalos ügyben van levelezés, most se igazán mondták ki, hogy igen visszaadjuk a pénzt, csak hogy "we can help you with the return shipping cost".
...
Following you email, According to our records, we have not yet received this item. When it arrives, our returns department will initiate the appropriate refund.In order to help you, if your return has been sent by recorded delivery method, we invite you to sent us the tracking number of your parcel via our contact form:
http://www.amazon.fr/contact-commande
If the return was made through an untraceable method, we kindly request you to fax us the return receipt and the return date at the following numbers:
Fax : 0800 94 77 16 (France)
++33 174 18 10 38 (International) or by email so that we can help you with the return shipping costBe assured that we will the necessary to help you
Completed refunds information can be viewed when you visit "Votre Compte". Under "Où en sont vos commandes?" click "Go" next to "Commandes passées sous 30 jours" and sign in with your e-mail address and password.
The refund information will be visible at the bottom of the relevant order's summary page.Should you have any further questions, we recommend that you visit our online help pages in English which are located at the following URL:
http://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html?nodeId=603060
...Amúgy jól beszélnek Amazonnál angolul, gondolom valami szorgos kis indiai körmölte a cuccot

-
gaben22
senior tag
Helosztok, van egy francia Amazon Warehouse Deales cuccom (fulfilled by Amazon), amit visszaküldenék. Mivel Amazon árulta így visszavéttel nem lesz gond, viszont nekem úgy tűnik, hogy a postát nekem kell állnom visszafele. A PDF-en, amit Amazon generált van egy CP jelölés, rákerestem neten ez talán azt jelenti, hogy "Customer Paid". Vajon visszatérítik a postaköltséget is majd? Amikor klikkelgettem, akkor volt egy oldal, ahol említettek valami 7 eurót szállítással kapcsolatban, de nem volt egyértelmű Google fordító (franciáról...) mit akart. Az a gond, hogy most rákerestem opciókra, GLS, Magyar Posta és 7000 HUF környéke lenne a szállítás, annyit már nem ér meg kifizetnem, ha nem térítik vissza a postát. Szóval kérdésem, Amazon visszatéríti a szállítást illetve van valami olcsó (mondjuk 2000 HUF környéki) szállítás Franciaországba ebből a csodás országból?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- További aktív témák...
- AMD Radeon 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest