Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most beszéltem velük.
UPS-el valóban 14-18 ezer forint lett volna, feladási módtól függően.
MPL-en is utána néztem, az olcsóbb volt.
Épp kinyomtattam a return label-t, amikor eszembe jutott, hogy felkeresem őket live chaten.Néhány perc beszélgetés után kiderült, hogy jövő keddre itt lesz az új termék, illetve nem is kell feladnom (egy törött izzóról van szó), az a label csak egy automatikus üzenet arra az esetre, ha élni szeretnék a terméktől való elállásom jogával. Egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, azt mondták. Szerencsére a kicsomagolást levideóztam, mert tudtam, hogy törékeny, de azért kíváncsi leszek erre, mert gyanúsan egyszerű.
MPL esetén a teljes árat visszatérítik? Olvasgattam róla a fórumon, de valami olyasmit említettek többen is, hogy csak egy részét kapom vissza.
-
sajtee
őstag
Nem akarom összeszemetelni a topikot, de nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.
Kaptam egy új szállítólevelet, amit ki kellene nyomtatnom, azonban ezt az UPS nem fogadja el, 18.000 forintot kell fizetnem, hogy visszaküldhessem nekik.
Tök jó, hogy ezt ők elméletileg később visszautalják, de én ezt akkor sem erőltetném.
Aki már küldött vissza neki csomagot, és tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék
Esetleg simán MPL, utánvétel? -
sajtee
őstag
Sziasztok
Múlt héten rendeltem egy lámpát a brit oldalról, ami ma meg is érkezett.
Az UPS hozta, és nem meglepő módon szarrá van törve.
Telefonon nem tudom elérni őket, az Amazon-nál pedig, ha refundot vagy replacement-et kérek, vissza kell küldenem a terméket, azonban nem igazán szeretnék ezzel szopni, így is határidőre kellett a termék.
Gyanúsan csúnya volt a doboz, szóval videóban bontottam ki.
Mi a teendő ilyen esetben, hol tudom ezt jelezni? -
sajtee
őstag
Sziasztok, most először rendelek amazonról (német oldalról), és érdeklődnék, hogy házhoz a posta hozza, vagy valami nemzetközi futárszolgálat?
Olvasgattam a topikot, és úgy látom, az MPL, de kérlek javítsatok ki, ha tévedek. Nem biztos, hogy itthon leszek, amikor hozzák a csomagot, ezért érdekelne. Jobban örülnék, ha utólag átvehetném esetleg a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest