- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtee
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Most beszéltem velük.
UPS-el valóban 14-18 ezer forint lett volna, feladási módtól függően.
MPL-en is utána néztem, az olcsóbb volt.
Épp kinyomtattam a return label-t, amikor eszembe jutott, hogy felkeresem őket live chaten.Néhány perc beszélgetés után kiderült, hogy jövő keddre itt lesz az új termék, illetve nem is kell feladnom (egy törött izzóról van szó), az a label csak egy automatikus üzenet arra az esetre, ha élni szeretnék a terméktől való elállásom jogával. Egyáltalán nem kell vele foglalkoznom, azt mondták. Szerencsére a kicsomagolást levideóztam, mert tudtam, hogy törékeny, de azért kíváncsi leszek erre, mert gyanúsan egyszerű.
MPL esetén a teljes árat visszatérítik? Olvasgattam róla a fórumon, de valami olyasmit említettek többen is, hogy csak egy részét kapom vissza.
-
sajtee
őstag
Nem akarom összeszemetelni a topikot, de nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.
Kaptam egy új szállítólevelet, amit ki kellene nyomtatnom, azonban ezt az UPS nem fogadja el, 18.000 forintot kell fizetnem, hogy visszaküldhessem nekik.
Tök jó, hogy ezt ők elméletileg később visszautalják, de én ezt akkor sem erőltetném.
Aki már küldött vissza neki csomagot, és tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék
Esetleg simán MPL, utánvétel? -
sajtee
őstag
Sziasztok
Múlt héten rendeltem egy lámpát a brit oldalról, ami ma meg is érkezett.
Az UPS hozta, és nem meglepő módon szarrá van törve.
Telefonon nem tudom elérni őket, az Amazon-nál pedig, ha refundot vagy replacement-et kérek, vissza kell küldenem a terméket, azonban nem igazán szeretnék ezzel szopni, így is határidőre kellett a termék.
Gyanúsan csúnya volt a doboz, szóval videóban bontottam ki.
Mi a teendő ilyen esetben, hol tudom ezt jelezni? -
sajtee
őstag
Sziasztok, most először rendelek amazonról (német oldalról), és érdeklődnék, hogy házhoz a posta hozza, vagy valami nemzetközi futárszolgálat?
Olvasgattam a topikot, és úgy látom, az MPL, de kérlek javítsatok ki, ha tévedek. Nem biztos, hogy itthon leszek, amikor hozzák a csomagot, ezért érdekelne. Jobban örülnék, ha utólag átvehetném esetleg a postán.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Katana 15 HX B14WEK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest