Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy használt, Amazonon (francia) vásárolt telefon vásárlásán gondolkodom. Az eladó át tudja valahogy rám ruházni a garancia ügyintézésének lehetőségét, vagy probléma esetén mindenképpen abból a fiókból kell indítani, amelyen keresztül rendelve volt?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy termék vásárlásától szerettem volna elállni (Amazon.de).
David33 hozzászólásain felbuzdúlva és is kiválasztottam az ingyenes visszaküldést DHL-lel.Csak gondoltam írok ide a topikba is, hogy nálam (is) működött ez az opció, le tudtam adni a helyi Postán a csomagot.
Pontosan, ahogy írta a leírás: címzés a dobozra, a másik vonalkód a dobozba, majd ezzel így be a postára. Először furcsán nézett az ügyintéző, egyre csak egy másik címiratot keresett, azt mondta lennie kellene még egy lapnak. Hát mondom az nincs.

Ettől függetlenül sikerült beolvasni a kódot. Az nem volt kérdés, hogy MPL Europe Standard Inverz, egyből arra gondolt ő is, csak nem bírta így lezárni talán (?) a rendszerben.
Aztán valamit csak sikerült neki, berakott egy ajánlottas papírt a kis nyomtatóba, arra rányomta a gép a csomag adatait, és odaadta - mondta, hogy tartsam meg.
Ennyi volt igazából, aztán ment a többi csomag közé.
A pesti elosztóig nyomkövethető volt, utána csak akkor kaptam értesítést mikor kint kézbesítették Németországban.Rá egy napra meg is érkezett a visszautalás (teljes összeg).
Új hozzászólás Aktív témák
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi