Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izee1233
csendes tag
válasz
sarasota123
üzenetére
Bocs, lehet, hogy ezt beneztem.

Az elmult idoszakba 15+ csomagot rendeltem innen-onnan es kezd osszefolyni, hogy hol mit lehet.

De akkor meg marad siman a live chat es ott elmondjak mit kene tenni.

-
Izee1233
csendes tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Bocs kozbe elfeledkeztem errol a helyrol.
Ugye USA-bol rendeltem.
Rendelesnel Amazon latta, hogy Mo-ra rendelek es automatikusan felszamoltak nekem a VAM-ot es az AFA-t es a csomag ugy erkezett DHL-el, hogy be volt pipalva rajta, hogy a felado allja az esetleges AFA/VAM koltsegeket.(Ezt maga a DHL ugyfelszolgalatos csaj mondta.)
Ha esetleg tobbet kene fizetni, mint amit az Amazon kiszamolt neked az elejen akkor azt a koltseget benyeli.Tehat, ha kozvetlen Amazontol rendelsz (nem az Amazonrol egy 'kulsos' eladotol) akkor nincs mas dolgod a csomaggal, mint kifizetni amit az Amazon kiszamol neked es mikor kihozza a DHL-es futar oda adni neki a kitoltott papirkadat, hogy elismered, hogy ugyesen elvamoltak neked a csomagot. (Enelkul oda se adja neked a csomagot a futar.)
@halaszer:
Ha paypal-al fizettel akkor ott van lehetoseg visszakerni a penzed, hogy nem kaptad meg amiert fizettel.
Regebben volt mar szerencsem ilyenhez, de regen volt ugyhogy emlekezetbol: Feladsz valami ticketet amiben reszletesen elsirod mi bajod es, hogy refund-ot akarsz. Eladonak lehetosege van reagalni ra stb, de el lehet jutni odaig, hogy paypal visszautalja a penzed es leboxoljak ok az eladoval.
Szerintem elso korbe mindenkepp probald meg a Live Chat-es help-et Amazonon. Tuti van tapasztalatuk es keszsegesen segitenek mindenben, ahogy a tapasztaltam.
-
Izee1233
csendes tag
Hali,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy USA-bol Amazontol rendeltem, szepen fel is szamoltak az AFA-t, meg minden.
Ma reggel ide ert Mo-ra a csomag, viszont a DHL-es trackingnel ez szerepel:15 Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható BUDAPEST - HUNGARY 07:23
14 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 07:22
Igazabol a kerdesem az, hogy mi a fenet jelent ez, mifele koltseket, es hogy nekem kene ezt rendezni?
Eddig azt, hittem, hogy az Amazon szepen levonja ezt tolem es lemeccseli a vamosokkal az egeszet.Reggel fel 8 ota ezzel a sorral 'varakozik' a csomag a tracking alapjan.

Elore is koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Mini-ITX
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest