Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.