Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
generatoros
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
igaz nem amazonos rendelés de nagy ráfaragás volt. atlas nevű kanadai cég. csak őket találtam akik szállianak mo.-ra is egy 0,2mm vastag dozuky fűrész volt a megrendelés tárgya kb 50 dolcs erre rá tették a szintén kb 50 dolcsi szállítási és áfa meg vám költséget( persze ezt a behozatali illeték néven fogalmazta meg a googl fordító) nyeltem nagyot és akkor még 350-es dollár árfolyamon lett egy fűrészem 35 ezerért. így mulat egy magyar úr. okéztam a rendelést, majd 3 nap múltával itt is volt és amagyar vámosok is kértek még kb 8 ezret fogalmam sincs mire mert számlát nem hanem egy értelmezhetetlen írást adtak mellé amiből az kiderült, hogy a vám eljárásra 4-5 ezret vontak a többi nem tudom mi volt mert a vámot nem vonhatták volna ekkora értéknél áfának meg kevés a maradék. egy szónak is száz a vége jó sok pénzért jött a műhelyembe egy japán fűrész.
-
generatoros
tag
válasz
zolnagy
üzenetére
nem rendeltem még soha az amazonról ill. igen, de amerikai címre és egy évente haza látogató ismerős szokta hozni. most azonban kb 6kg lenne ami a repülőre téve többlet utazási költséget jelent neki és nem akarom ezt tőle elfogadni. ahogy én okoskodok a net-es lehetőségek alapján az nekem úgy jön le, ha a német amazonról rendelsz akkor eu-ból jön és nincs áfa és vám sem, mert az amazon beszedi ahogy látom. a másik amazon számomra sem világos, hiszen ott is írja a szállítási költséget és egy becsült behozatali illetéket, így aztán közel dupla áron jön az áru , ha ehhez még áfát is számol az már nem rentabilis vásárlás szerintem. tehát ezt azért valahogy érdemes lesz tisztázni a magyar vámhivatalnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest