Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>
    nagyúr

" ... a termék használóinak dicséretével, és egyébként nagyot ment szerintem a youtubeon is ... "
    Ezt a kettőt azért válasszuk ketté! Előbbit készséggel elhiszem (nem mentem utána), de sajnos más termékek okán erős tapasztalásom van azzal kapcsolatban, hogy a "best ... ever", meg a " ... killer" jelzők nem feltétlen jelentik a legtutibb terméket.

A WHOOP meglátásom szerint egy rossz vicc. Ahhoz képest ez a Helio Strap tényleg hatalmas előrelépés. Ebben a kategóriában a Garmin is csak szerencsétlenkedik, ezt meg kell hagyni. Szóval, aki ilyesmire vágyott (kijelző nélküli, egészségkövetésre, sportolásra alkalmas eszköz), annak szuper ajánlat.

Mivel én kajakozni, és úszni is szoktam, – és futás, valamint bringázás közben is hasznosnak tartom a kijelzőt – ezért nem esem bele a célközönségbe (merő kíváncsiságból vagyok itt).

Az ár, az amit én első körben erősnek éreztem, de aztán ki lettem okosítva, hogy van ez a BioCharge, ami jó eséllyel indokolhatja azt. Ugyanis kis keresgélés után azt találtam, hogy ezt jelenleg csak három modell tudja: Helio Strap, T-Rex 3 Pro, Balance 2.
    Szóval, akinek ez kell, az tényleg a strap-el úszhatja meg a legolcsóbban.

"Tudjátok az, amikor a 120 ezres Apple Watchon 50 ezerért cserélnék kijelzőt. "
    Annál a cégnél, ahol 150-, ill. 230$-ért árulnak egy "zoknit", én már semmin sem lepődök meg. ;)

#84 xhege
    Pulzust – normál állapotban – milyen mintavételezéssel mér? Riasztást lehet rá beállítani (vagy csak edzés közben)? Az alvás-követés nálad mennyire pontos? Szundit tud?

• xhege
    veterán

Maximálisan egyetértek veled. Mondjuk nekem még kellene csiszolni a terméken, hogy igazán azt mondjam számomra megfelelő. A pulzusmérés nagyon pontos. A biocharge és stressz mérés viszont számomra nem éri el azt a szintet, hogy azt mondjam tükrözi azt, hogy hogyan érzem magam. Ott a Garmin nekem sokkal jobb. Illetve a HRV mérése is fura nekem, mert alacsonyabb értékeket kapok, mint Garmin vagy Apple Watch esetén. Ez utóbbiak hasonló értékeket mérnek nálam. A szundikálás érzékelés sem tökéletes nálam, mert az alap pulzusom elég alacsony, és ha nyugisan ülök a gép előtt és egy anyagot olvasok, akkor azt többször is szundikálásnak állította be napközben.
    Szóval számomra még csiszolni kellene a szoftvert, de az irány kimondottan tetszik. Gondolkodtam rajta, hogy visszaküldöm az enyémet, de úgy döntöttem megtartom és figyelem, fejlődik-e arra a szintre, amit én szeretnék. Addig is külső pulzusmérőként tudom használni az edzéseimhez, mert bicepszen pontosabban mér mint a Garmin csuklón, de szerencsére a Garmin tudja kezelni külső szenzorként.
    Egyébként Amazonon megrendelve nekem 1 hét alatt itt volt Németországból, szóval aki akarja az meg tudja venni.

• johnny500
    aktív tag

De hát nem érted nincs rajta kijelző? Kevesebbet tud több pénzért :D Szakadok a sok okoson. El is sírnám magam ha egy gagyi műanyag okos órát kellene hordanom a csuklómon (legalább is ebben az ársávban nekem egyik se tetszik). Itt legalább a szíj eltakarja és diszkrétebb jobb csuklón, bicepszen meg win-win.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés