Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
3 hete van Amazfit Balance órám, nagyon tetszik az óra, de összegyűlt elég sok kérdésem. Ha van segítség, szívesen veszem.
1. Az értesítésekre vagy „riasztás” vagy rezgés vagy a kettő kombinációja állítható be, de csak egyszerre mindenre. Arra nincs lehetőség, hogy egyes funkciónként, apponként lehessen állítani. Pl. az Állás emlékeztetőt szeretném csak rezgőre beállítani, híváskor pedig csak csengjen.
2. Az előbbihez kapcsolódik, a Bluetooth leválásra van gyárilagi értesítés és hol lehet be-, vagy kikapcsolni, illetve szabályozni? Egyelőre a Bluetooth Alert app-al pótoltam az igényemet.
3. Nagyon tetszik, hogy a teló Ne zavarjanak üzemmódját átveszi az óra. A DND ideje alatt azonban a Állás emlékeztető belecsörög a megbeszélésbe. Így nem sok értelme van a DND szinkronnak. A telót korábban is néma üzemmódban használtam, így az órán a Mozi üzemmód vált be. Más is így használja, vagy van arra megoldás, hogy egy gyorskapcsolóval némítsam mindkettőt?
4. Fiók törlése menüpontban van lehetőség exportálni adatokat. Miután új fiókkal léptem be, nem találom, lehet hol lehet importálni az előzőleg exportált adatokat Zepp-ben. Mi a megoldás?
5. Úgy tűnik a felsorolásból, hogy fiók adatait lehet exportálni, de az órám beállításait nem. Tehát ha megszüntetem az óra párosítását valami oknál fogva, akkor egy újbóli párosításkor manuálisan kell mindent beállítani, mert a Zepp nem menti felhőbe (Miui fiókomba sem). Le lehet menteni az óra beállításait?
6. A teló bluetooth beállításai között megjelenik az óra. Sokszor azt mutatja, hogy nincs kapcsolódva az óra? Ez normális? Illetve az óra első beüzemelése után csak a Hívások van a listában, és bluetooth leváláskor a kapcsoló off-ban van. Másnál is csak a Hívások látszik és leválasztódik az óra?
Ha viszont az óra első beüzemelésekor a Zepp előtt bluetoothon összekapcsolom a két eszközt (a használati leírás nem javasolja), akkor egy másik Amazfit Balance is megjelenik, ahol meg csak a Beviteli eszköz van a listában. Sokszor ezt az „eszköz”-t is lekapcsolódva látom. Ez így normális?
7. Végül, a Blood pressure alkalmazást használja valaki? Felraktam új fiók létrehozása után, működik. Tett valaki összehasonlîtó mérést, hogy mennyire pontos a vérnyomásmérő?
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Micro Four Thirds
- Xbox tulajok OFF topicja
- Synology NAS
- Asustor NAS
- BestBuy ruhás topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest