Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem es ma atvettem az ajanlott RX 570 Pulse ITX kartyat, a ceg sajat csomagautomatajabol. A kartya doboza be sem volt csomagolva, tobb helyen szakadt volt a karton es ugy fest a gyari sapphire lezaro matrica is fel volt tepve..
Tovabba a kartya a regi SKU szamos, tehat 6000MHz a menoriak frekije.
most lesz veluk egy kellemes es felesleges korom..A kerdes, hogy telefon, chat, vagy email legyen a kezdo lepes? Hol segitokeszek?
-
czanga
őstag
November 26.án rendeltem a képen látható csomagot. Utánvét, vissza is jelezték, befoglalva, stb. Még aznap jött az email, hogy előkészítés alatt, úton van az Alza box felé. Ezután este jött egy email, hogy csúszik a kiszállítás, várható időpont 27.e 20:00. Nem érkezett meg. Azóta pedig semmi. Se sms, se email.
Csupán a véleményetek érdekel, mert ajándékba lesznek a dolgok. Azt tudom, hogy megcsúsztak a szállításokkal, de nem fura, hogy semmi értesítés sem jött azóta?
Félek, hogy ha ügyfélszolgálathoz fordulok, törlik a rendelést, ahogy arra már sok példa volt. -
czanga
őstag
HyperX Cloud Silver-t is lehet venni újból, de érdekes módon nem 17-ért, hanem akciósan 25-ért. Szép dolgok ezek. Mázli, hogy pár hete sikerült egyet rendelni kuponozgatva 14-ért. Viszont a Cloud 2 jó áron van továbbra is ha valaki mikrofonos fejhallgatót keres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opera böngésző
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest