Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz
aradebil2 #2244 üzenetére
Nem erzem annyira katasztrofalisnak a helyzetet. A novemberi sztem eleg klasszikus pump&dump volt. Eleg sokat zuhant az egesz kripto, a kilatasok se jok, es a PoS-re adott, ~40%-os kamat onmagaban is eleg inflatorikus hatasu. Bar most raneztem, a kamat lement 43-rol 38-ra.
Sztem tovabbra is az lenne a kulcs, h felkeruljon a coin legalabb kozepesen obskurus valtokra, mert a mostaniakon tenyleg csak a legvadabb fanatikusok talaljak meg. Nem tudom, mi kene ehhez, van-e errol barmilyen info.
Ez csak ugy eszembe jutott: az iNodeznel van barmi garancia arra, h az oldal tulajdonosa nem lopja el a depozott coinokat?
-
kabos777
tag
válasz
aradebil2 #2006 üzenetére
Loopnal en tennek bele 10 20 masodperc varakozast az ujrainditasnal, nekem sokszor a manualis leallitas utan rovid idon beluli restart okozott hibat es kilepest. Lehet tul gyorsan indul ujra es ez tobbszor gyorsan egymas utan tortenik, akkor osszefossa magat teljesen.
Csinalnek teszt keppen meg egy szal minuszt. Volt egy gep amin 3at kellett levenni es utan stabilizalodott. Persze a loop biztos jo es segit csak nem vagyok benne biztos hogy a sok program hiba miatti restart nem ilyen es ehhez hasonlo exotikus hibakat hoz elo! -
kabos777
tag
válasz
aradebil2 #1880 üzenetére
Most néztem a [link] -en, hogy 18-tól indult meg az oldalon a HASH emelkedés. Beindult, de ha megnézem a zergpool RTM statját az meg 18-a körül kezd visszaesni. Lehet poolon belül történt kis erőforrás áthelyezés, rájöttek több RTM jön így ki.
De komplett RTM hash is 100Mh-t esik 16-18 között. Persze a flockon ugrott le nagyon! -
Frozen
addikt
válasz
aradebil2 #1572 üzenetére
Valamitől megnőtt a hasrate és emelkedet a diff ez a lényeg. TÖk8 hogy cpu vagy gpuval kezdték túrni. Minden esetre érdekes,hogy a cpukat nem pakolták ki a boltokból és ennek ellenére elég hirtelen változás történta nehézségi szinten. A következtetést vagy elméletet mindenki maga vonja le.
-
viharhozo
addikt
válasz
aradebil2 #1335 üzenetére
A FP 3,7 kH/s-re 8 ora alatt 9 coint adott. (7,3 RTM / 1 kH/s / 24h)
Az Rplant 1 kH/s-re 8 ora alatt 3,5 coint adott. (10,5 RTM / 1 kH/s / 24h)Ezek parhuzamos futtatasok, tehat ugyanaz a diff.
Ez most joreszt abbol adodik, h a FP ma 7.30-9.30 kozt gyakorlatilag semmit nem adott, azt a ket orat megtartottak maguknak.
-
viharhozo
addikt
válasz
aradebil2 #1309 üzenetére
Sztem meg nagyon ott kene hagyni a Flockpoolt. Ma reggel ota vmit elkurtak, gyakorlatilag semmit nem kapok, a total hashrate-juk lement papiron az otodere.
Par napja szamolom az 1000 h/s-re/24 orara kapott coinokat.
Nov. 21. Rplant 12,8, FP: 9,36
Nov. 22. Rplant 10,87, FP: 9,59
Nov. 23. Rplant 10,15, FP: 9,81+ a mai delelott ahogy van kuka FP-n, 3,57.
-
viharhozo
addikt
válasz
aradebil2 #1072 üzenetére
Nem tudom, kinek lehet itt hinni. A Livecoinwatch kevesebbet mer a forgalomra. A teljes eladoi+veteli konyv per pillanat 10000 dollar. Nagyobb tetelt mar most is keptelenseg lenne eladni. CMC-n megint kicsuszott a top 3000-bol is.
Ehhez kepest a 3900X ara jo 30000 forintot nott egy het alatt, a kulfoldi webshopokban nincs is belole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest