Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Hosszabb távon nem kéne nagy különbség legyen. Ha nagyobb a szerencséd akkor az elején lehet találsz sok blokkot és soloban téged illet a reward. Poolban megosztod mindenkivel, de te is kapsz abbol amit más talált. De soloban ha nincs mázlid akkor sokáig nincs blokk és semmit sem kapsz :)
Tekerj vissza, nem kell progi, batch fájlba pár sor egy loopot írni és auto restartol a miner.
-
BOBO6
aktív tag
Nem vagyok túlságosan járatos a témában, ezért kérdezek.
Soloban ugyebár nincs "garantált" kifizetés, hanem a szerencsén múlik, hogy mikor találok(?) blokkot? Gondolok itt arra, hogy mondjuk azonos intervallumot tekintve várhatóan magasabb a kitermelt coinmennyiség, csak a "találat" ideje kérdéses?
Chia-nál nagyjából azt látom, hogy soloban x időközönként várható nagyjából a találat. Itt is így kell gondolkodni?Más: Ma reggel 9 körül az összes gépen kilépett a miner, ahogyan tegnap reggel is hasonló időben, ez másoknál is így volt? Szerencsére pont az egyik gép előtt ültem és észrevettem, így kvázi kiesés nélkül tudtam újra röffenteni mindet. Asszem rálesek arra az auto restartoló kis applikációra, hasznosnak tűnik.
-
vfeco
aktív tag
Én bevállaltam a Maticot. Minimum 2 hónap lesz a kifizetés. 🙈
-
llacee
őstag
Ti hogy írjátok meg a bat file-t, hogy a password a coin legyen?
Nálam állandóan elállítódik a kifizetés usdt-ről random, Discordon azt mondja az admin a defaultról állítsam át a jelszót, de így nem fut a miner
Jelenlegi
dyn_miner dynamo.eu.mine.zergpool.com 4234 walletcímem.R71 d=2 c=USDT-TRC20,mc=dynamo,sd=2 CPU 7
Azt írja a srác a d=2-őt hagyjam el, de úgy nem indul a program.... -
aradebil2
senior tag
Dynamo miner nálam egyből összeomlik indítás után, van hogy 2-3 sor lemegy, azt már látom is a poolon, de általában egyből kilép és kész. Valakinek van ötlete? Win10, i10400f.
-
viharhozo
addikt
Ha jol szamolom, ket nap alatt a hozam 40%-ot esett.
-
madpapa
senior tag
Az Apró rendesen teli van 3900x procival. Múltkor az RTM őrületkor nagyítóval sem lehetett találni.
-
Gery176
csendes tag
Solo dynamora küldene valaki egy configot? Sehogyse jön össze
-
Kami11
őstag
válasz
viharhozo #1970 üzenetére
Nálam 10 óra alatt kijött 0.6 Ton, ami a mostani árfolyamon 2.34$, mindezt egy 3070LHR-el, ha a 2 órát nem számolom a fél naphoz, akkor ez duplázva is 4,6$. Ennyit az ETH nem hoz egy nap (LHR-es verziók), ez tuti. A kártya memória tuningot sem igényel, +1000-el is annyi mintha nem is húznám, így az is kímélve van.
-
Kami11
őstag
Most találtam, ajánlom figyelmetekbe, én kipróbálom, érdekesnek tűnik a dolog.
-
Gery176
csendes tag
Csak nekem tűnik úgy hogy az rtm jobban jön mint azl ltc?
-
kabos777
tag
válasz
viharhozo #1961 üzenetére
Annyit teszteltem, hogy egy 1050 Ti -vel szóval kártya semmire nem jó, de beindult vele, 30KH volt.
Akárhogy allítgattam compute unit értéket ha 1000 helyett bármit írtam kilépett egy kis idő után.
Progi felismerte kártyát, az 6 egységet ír ki, ezért próbáltam 1000et átírni annak megfelelő kisebb számnál lefelé változott hash, nagyobb számnál felfelé nem változott.Valamit olvastam, hogy ez valamelyik poolnak készült kiadás ?!
Egyelőre szerintem használhatatlan értelmes termelésre. Valaki írta egy fórumba, hogy nála RX580 36 compute unitot írt ki, és ahhoz arányosan a KH-s megvolt.
Valami van de nem az igazi még...
-
viharhozo
addikt
En a poolt szeretnem kihagyni az egeszbol. A leiras ezt mondja:
Miner parameters are:
RPC URL - the URL of the full node RPC in the form of
http://: e.g. http://pool.dynamocoin.org:6344
RPC username
RPC password
Wallet to mine to (bech32 format)
CPU or GPU
The platform ID to use for GPU mining. Ignored for CPU.
"pool" or "solo" - indicator if you are mining on a pool or solo
Ebbol sztem igy kene mukodnie:
dyn_miner pool.dynamocoin.org 6344 wallet_address CPU 16 0 solo
De ez nem megy. Mi lehet az RPC username/password?
-
V!ck
senior tag
válasz
viharhozo #1944 üzenetére
1: Én bányásztam közvetlenül Dynamo walletbe, a letshash poolon, nem volt gond. Ha zergpoolon akarsz maradni és dynamot nem akarod váltani semmire, akkor dynamo wallet címet illessz be, és c=DYNAMO,mc=DYNAMO legyen a .bat-ban. Bár az mc=DYNAMO akár el is hagyható, mert dynamo algoval nincs más coin, szóval csak azt tudod bányászni...
2: szerintem azon kívül, hogy egy név alatt futsz a poolon, nemsoksemmi. Ha innen a topikból mindenki összeállna "egy partyba" akkor egy pool lennénk a poolban, és egymás között osztódnának el a talált blokkok, mókás lenne, de többet sem így, sem úgy nem lehet kibányászni szerintem...
-
viharhozo
addikt
1. Sikerult vkinek a minerrel kozvetlenul a Safetrade-re vagy Dynamo walletbe banyaszni? Akarhogy parameterezem, nem indul el a miner.
2. A party miningnak van barmi haszna? Jobb a party, mintha 5 gep soloban banyaszna?
-
-
V!ck
senior tag
válasz
kabos777 #1940 üzenetére
Nálam az elmúlt órában kezdett visszaesni, most vettem észre... de az egész pool hashrate-je is visszaesett, szóval nem nálunk van a hiba, majd kiderül mi van...
Ha jól veszem észre, a globális diff is csökkenőben van, szerintem nem csak ennél a poolnál van valami, hanem az összesnél...
-
kabos777
tag
válasz
echterion #1937 üzenetére
Nálam ugyan ez volt van, kb felére visszaesett, hogy miért nem tudom! Volt valami zerg szerver oldali hiba is, mert visszanéztem és két különböző internet kapcsolaton is regisztrálta. Csatoltam feljebb képet róla.
Gyanús, hogy rájöttek valami miatt magas a kifizetés és mesterségesen veszik vissza biztos! -
Rick4
félisten
Most volt időm rádugni a gépre (ryzen7-5700G, 32GB DDR4, stb stb) egy másik tápkábelt a fogyimérővel, ha minden számomra szokásos program megy, böngésző megnyitva, ide- oda katitngatva 48-52W között eszik a falból (csak a gép). Minden alapon, nincs tuning, nincs babrálás, elég jól megy így is a passziánsz.
Ha viszont elindítom az RTM bányász cuccot is, a 48-55W közötti fogyiról felugrik 72-77W közé, vagyis a bányászprogi nálam óránként + 25W-30-ot eszik, amúgyis csak akkor meg a csákányozás, amikor a gép is megy, az a 25W/h meg nem sok, napi 10 órára 300W plusz, áramköltség 10-11Ft, szóval ha 10 óra után napi 1.5 RTM jön, (nem tudom, mennyi jön, de szerintem ennél több) már megéri, venni úgyse akarok semmit, elrakom, majd jó lesz valamire.
Namost vagy rosszul csinálok valamit, hogy nem terheli le, vagy ez ennyit kér össz?
-
echterion
nagyúr
Átállítottam LTC-re a gépet. Mennyi idő után jelenik meg a wallet-em a zergpool oldalán? Egyenlőre nem talál semmit a cím beírása után.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
mihione #1924 üzenetére
:start
Nekem ez simán működik, amint megmakkant a miner, azonnal újraindul. Timeout nem muszáj, törölhető.
TIMEOUT 10
dyn_miner dynamo.eu.mine.zergpool.com 4234 <WALLET address> c=RTM,mc=dynamo CPU 11 0
goto startViszont másnak is ilyen lett a hashrate görbe? Gépeken változatlan a hashrate, nem értem miért esett be.
-
Gery176
csendes tag
Oc vel játszott màr valaki? Nàllam +200 mhz +0.15v +25wattal +15khs jött ki. Abszolut nem éri meg
-
vfeco
aktív tag
Most a HR és a Diff is esik. 🤷♂️
-
-
kabos777
tag
Nálam minden gépen a dynamo hash bezuhant negyede ötödére...
-
V!ck
senior tag
Zergpool-on túrunk dynamo coint, amit RTM-be váltatunk
Tegnap előtt még így 5x annyi RTM kijött, mint ha direkten RTM-et túrnál.
Ma már azért haloványabb a dolog (megy fel a diff...), de egy 3900X-szel még napi 100-120db RTM simán ki fog jönni...kabos777 nálam változatlanul ~480kH
-
koko52
nagyúr
Pár napig nem jártam itt. Mi ez a dynamó? Én még rtm-et túrom flockon.
-
mihione
őstag
En is beszaltam tegnap este egy R5 2600-al @4065 mhz=237 khs
elmeletileg napi 1,5$
hozam dashben(fel nap statisztikajat tekintve).Bar nagyon gondolkodom h erdemes lenne dynamoba kerni,hatha ezt is felkapja a hype...
-
kulturg
tag
Hali, iceminingről (epic cash) lehet kifizetést kérni Binance-ra?
-
-
madpapa
senior tag
Nekem nagyon nem akar elindulni a dynamic miner, kilép és nyit egy új DOS ablakot. Elvileg minden faszán be van állítva a batchben. Valaki feldobna egy batchet ide?
-
BOBO6
aktív tag
Egy szimpla 5950x-es x órás eredményt beírna valaki? Az érdekelne, hogy mennyivel kapar többet egy 3900x- nél.
Szerk: dynamora gondoltam. -
L4ller
tag
Sziasztok,
Egy baratom meglepett 3 db Xeon procis blade szerverrel. Erdemes lehet beallitani okez rtmet turni?
Ha igen, akkor pool, vagy onalloan? -
V!ck
senior tag
A világosbarna a rejected, a mustársárga az átlag, a kék az aktuális hashrate.
A rejected nálam is baromi sok a kezdetektől, nem lehet vele mit kezdeni.
AZ első percben azért rengeteg, mert a diff alacsony (d=1) aztán beáll 80-100 körülre szépen, működik a poolon a vardiff. -
kabos777
tag
GPU dynamo miner, aki érez magában teszt hajlandóságot.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest