- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pat86
tag
válasz
ridiculous #810 üzenetére
Nekem sem a teljes álom van meg, mindig egy-egy részlete ami igazán tiszta és az azzal járó érzés.
Az, hogy most nem tűnik sorfordítónak, lényegesnek nem jelenti azt h a jövőre nézve nem lesz-e az.
Álmodtam régen egy szőke nőről, értelmetlen volt az álom, ismeretlen a nő semmi sorsfordító, most új munkahelyem van és ő az egyik kolléga
Az is baj ezekkel az álmokkal, hogy nem tudjuk mire érdemes figyelni, mit érdemes megjegyezni. Pl: aki írta a hozzászólást? amihez írta? amikor írta? vagy aki arra reagált, túl sok az info.... főleg nekünk nem hozzáértőknek. Itt a sajátom: több mint egy éve álmodtam, hogy sétálok egy boltban (ahova egyébként nem járok) megy jó messze előttem egy nő utána egy kislány, ismeretlenek. A mostani párom ismerőse és lánya.
Érdekesek és ijesztőek ezek az álmok. Nem maga a történés benne, hanem a tudat h vannak. Hogy látod, de nem érted, illetve mi célja. Vagy ha már álmodjuk, akkor miért nem emlékszünk az egészre. Vagy ha már emlékszünk, miért pont arra a kis "értelmetlen" részre. -
pat86
tag
válasz
ridiculous #808 üzenetére
Nem gond.
Kíváncsi vagyok.. nekem van még egy álom, amire emlékszem a jelenlegi párommal kapcsolatban, de még nem történt meg. Jó lenne tudni, h ez csak egy álom vagy meg is fog történni. Remélem nem, mert nem túl jó volt az álom.
Azt tudod, hogy mennyi idő telt el a megálmodás és a valóságban való megtörténés között??Nekem változó, de elég soknak tűnik.
-
pat86
tag
válasz
ridiculous #805 üzenetére
Alapvetően, akkor tök mindegy h "bevillan" hiába teszel másképp a végeredmény ugyanaz...
Álmodtam ismeretlenekkel, ismeretlen helyekkel.. jelenlegi munkahelyem folyosója, illetve kolléga(egyik álom); jelenlegi párom ismerősei (másik álom)...furcsa
Nekem már csak akkor villant be, amikor megtörtént... Csak akkor mi értelme, ha nem is tudunk vele mit kezdeni... nem figyelmeztetés, nem tudod elkerülni.. akkor mi célt szolgál...Te is úgy álmodod, mintha kívülről látnád magad és az eseményeket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest