Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OhAi27
tag
igen dokumentaltam.
azota valaszolt a fonok, miutan irtam egy emailt, hogy kozzeteszem kulonbozo forumokn ezt az egeszet.
allitasa szerint kiadtak egy kulsos cegnek az oldal fejleszteset es az en levelemtol fuggetlenul dolgoznak. Ami azert erdekes mert irtam olyan alapveto tanacsokat is amik onmagaban az oldalban semmit nem okoznak. (Kozossegi oldalakon valo reklamok megjelenitesi formaira gondolok pl. amihez az oldalfejlesztesnek az eg egy adta semmi koze nincs.
)
Szoval santit ez nekem...Az mondjuk mar alapbol gaz, hogy ezt nem lehetett megirnia anelkul, hogy en irtam volna nekik egy emailt es miutan megirtam az elso emailt 1 orara ra mar valaszolt...
azt is irta, hogy meg 4-6 honapig fejlesztik az oldalt...na most akkor miert is kellett nekik pont most embert keresni erre a melora ha tudtak, hogy meg 4-6 honapig dolgozik rajta valaki? Ja meg azt is irja a mailben, hogy ket kollegaja tole fuggetlenul fejleszti az oldalt...szoval ossze-vissza van az egesz dolog, nekem eleg atlatszo.
Mindenesetre nem teszem kozze a nevuket egyelore, de ha megegyszer latom valahol a hirdetesuket akkor egybol figyelmeztetem a jelensegre a jelentkezoket.
-
OhAi27
tag
hat tul sok mindent nem tudok tenni ellene, max annyit, hogy masokat figyelmeztetek majd ra.
vegulis kb annyi idobe telt mint egy erosebb motivacios level megirasa szoval ugy fogom fel.persze nyilvan zavar valamilyen szinten es valoban igazad van, hogy hulye vagyok. De ha ilyet kernek akkor mit mondjak a telefonba? Szimplan azt, hogy nem? Akkor ugrik az allas ha tenyleg valos...
-
OhAi27
tag
válasz
Goose-T #2740 üzenetére
igen gondlkozom rajta erosen, hogy megosztom a nevuket kulonbozo blogokon/forumokon.
alapvetoen nem zavarna a dolog, de tenyleg nem egy kis cegrol beszelunk es toluk nem ezt vartam volna.
most irtam egy emailt a fonoknek, ha nem valaszol x napon belul akkor kozzeteszem a nevuket. -
OhAi27
tag
válasz
Dany007 #2738 üzenetére
van valami oldal ami allaskeresesi visszaelesekkel foglalkozik?
1 honapja egy kft tulajdonosa meghirdetett egy allast es fel is hivott, hogy menjek be interjura. Azonban mindenek elott azt kerte, hogy irjak egy elemzest a weboldalukrol (ami egy webshop es raadasul it termekekkel foglalkozik es eleg hires/nagy latogatottsagu - egyelore nem irnek nevet).
Irtam egy 3 oldalas elemzest amiben kifejtettem a hibakat es nehany tanacsot (toredeket annak ami eszembe jutott). Most megneztem az oldalukat es minden altalam leirt hibat javitottak, es minden tanacsomat alkalmazzak anelkul, hogy barmifele valaszt kaptam volna az emailemre.
Az email utan egyebkent felhivtam oket, es beszeltem is a fonokkel aki azt mondta kulfoldon tartozkodik epp es majd keres. Nem keresett, ezutan irtam nekik egy emailt (abszolut nem tolakodo hangnemben) es arra sem kaptam valaszt.
Szamomra erthetetlen, hogy egy ekkora ceg ilyen modszerekkel szerzi meg az ilyen jellegu informaciokat...Ha mar ilyen modszerekhez folyamodnak egy 'bocs de nem teged valasztottunk de azer' kosz' email jol esne es nem tart semeddig nekik se...Na meg ugye akkor en se vartam volna a hivasukat. Igy az allaskeresesemet szuneteltettek 2 hetig, mivel vartam, hogy majd megyek interjura...Ez szerintem eleg pofatlansag. Vagy szokjak hozza mert ez csak a sima magyar valosag?
-
OhAi27
tag
pontosan errol lenne szo.
szinte szo szerint ezt kertek tolem, semmi extrara nem kell gondolni csupan a termekek feltoltese azok grafikai megjelenitese, hirdetesek szervezese es grafikai megjelenitese lenne a feladat.
Azok pedig akik ujfent trollkodnak: csinaltam mar ilyet. Azonban ilyen elemzest meg nem ezert kerdezem milyen szempontokat kell figyelembe venni.
-
OhAi27
tag
udv,
mennem kell allasinterjura, egy webshopot kellene majd adminisztralnom.
Mindenek elott kertek, h irjak a weboldalukrol szakmailag. Sose csinaltam meg ilyet, tudna esetleg vmi informatikus segiteni, h milyen szempontokat kell figyelembe venni ilyenkor?
koszi
-
OhAi27
tag
Sziasztok!
Palyakezdo vagyok szal legyszi ne oltsatok.
Allashirdeteseket bongeszve talaltam egy olyan megfogalmazasra, h foallasba keresnek xy-t, es a fizeteshez ez van irva: "bejelentett jogviszonnyal teljesitmenyaranyos jutalekrendszer".
Ez egy kissebb it ceg es ertekesito a pozicio. Mit takar ez pontosan? Nincs fix fizu csak jutalek? Vagy a bejelentett jogviszonnyal egyutt jar a fix fizu is?
Koszi a valaszt elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest