Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz elodman #10873 üzenetére
Én valahogy azokat a pozíciókat legyen szó bármilyen munkakörről nem tudom komolyan venni ahol a munkám része az utazás és előnyt jelent vagy elvárás a saját gépjármű.
Lehet ez csak az én hozzá állásom de ne én hajtsam már szét a saját kocsim azért az általában nevetséges fizetésért. Mert lássuk be elég kevés munkáltató téríti meg rendesen a saját autó használatát.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
axioma
veterán
válasz elodman #10357 üzenetére
A facen rolam annyit talal, hogy elnezest mindenkitol, senkit nem jelolok vissza, csak verseny miatt van acc-om, abbol szurjon le barmit Nem is ertem, mire jo megtudni a nem ceges kapcsolatokat. Igaz anno iwiw-en nekem is volt aki ismeros is volt meg ovele ugy az eletben nem volt bajom, de mondtam neki hogy bocs, a profilja nekem nagyon nemtetsz (szelsoseges), ezert nem szeretnem az ismeroseim koze betenni - mentsegere legyen mondva, korrektul fogadta.
-
axioma
veterán
válasz elodman #10345 üzenetére
Errol egy szoci idoben futo roplabda-oktato sorozat jut eszembe. Megtanitotta a tamadast, aztan a vedekezest hozza, es mindig szepen mutatta egy egyszeru serpenyos merlegben, hogy elony a tamadonak, kiegyenlites...
Az a baj hogy igy nem az embert iteli meg, hanem a cv-jet. Amihez pont nem tudja mennyire illeszkedik a remenybeli jelolt, egyedul az a biztos, hogy mennyire sikerult a cegek izlesenek megfelelo cv-t bekuldenie. Mert pont az eredeti felvetes mutatja, hogy amire igeny keletkezik, az megjelenik mint szolgaltatas.
(BTW ugyanebben a cegben az egyik legnagyobb bullshit-mondas a diversity... szoval vicces mar csak ezert is a hasonlosag alapjan kereses.)
Lassan szerintem johetnenek a dontesi fakon alapulo jelentkeztetesek. Ne te irj cv-t magadrol, hanem valaszolj a ceg kerdeseire online, es ne'hany ag vegere eljuto jelolteknek "utananeznek" (akar csak linkedin profil). Mindket felnek takaritana meg idot az egyszeri kifejlesztes utan... es ez talan mar csalas annyira, ha mas csinalja, hogy legalabb nem annyira trivialis kiadni.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz elodman #9602 üzenetére
A probléma az, hogy az autodidakta módon tanulók nagy része ezeket a témákat kapásból kihagyja. Senki nem kattint a száraz algoritmus meg data structures videókra (matek, fizika vonalról meg nem is beszéljünk, az kb. nem létezik), hanem nyomatják az OOP-t meg mindent, amitől elindul az autó, közben pedig a közlekedési táblákat sem ismerik.
-
félisten
válasz elodman #9600 üzenetére
> Amúgy meg az IT-az, amihez tök felesleges a papír-igazolt tudás, ami gyorsabban évül mint hinnénk.
Attol fugg, mit tanitanak neked. A matek meg a fizika nem fog elevulni par ev alatt, az biztos, sot, meg a jelelmelet sem. Ha az egyetemen az epp aktualis mikrokontrollerre meg programnyelvre fokuszalsz, akkor persze felesleges az egesz.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest