Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrx1212
tag
Segítenétek nekem:?
mit jelentenek ezek pontosan:Status:
The supplier is processing your orderReminder:
Your order will be automatically cancelled if the seller fail to ship your order in 5days 17hours 7minutes 15seconds .Választások:
Extend processing time
Request order cancellation
[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
Van két rendelésem mindkettő itt van beragadva:
Sent to airlines,Shanghai Pudong 03.13 - Nincs mozgás - Van még 30 nap hátra Awaiting delivery
Rendelve : 03.05Sent to airlines,Shanghai Pudong 03.24 - Nincs mozgás - Van még 36 nap hátra Awaiting delivery
Rendelve : 03.05Mi lehet valakinek várakozik itt csomag tud valaki esetleg valamit?
[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
válasz huliganboy #18379 üzenetére
Van olyan hogy nem valódi a TN az milyen?
-
mrx1212
tag
Szeretnék egy ilyet vásárolni,kicsit elakadtam itt kell vámot fizetnem,bárhogy rendelem?
DHL keresztül is?DHL 9-18 days Free Shipping Available
AliExpress Standard Shipping 19-27 days Free Shipping Available
PostNL 19-30 days Free Shipping Available -
mrx1212
tag
-
mrx1212
tag
Lenne egy kérdésem tőletek
Rendeltem egy órát ami nem jött meg! /Egyébként ez az elő ilyen ügyem,eddig minden megjött!
Pár óra van már csak hátra várjam meg még lejár és utána kell Open Dispute nyitni ?
Hogyan?1. If your order does not arrive on 2017-06-15 , you can apply for a refund by opening a dispute
ˇ"Awaiting delivery
Your order will be closed in: 14 hours 10 minutes "
-
mrx1212
tag
Elolvastam csak nem értem sajnos
"Itt a lényeges dolgok:
A Reminder 1. pont konkrét dátum, hogy mely nap jár le a vásárlói védelem.
A 2. pont végén a link, amelynek segítségével lehet a vásárlói védelem hosszabbítást kérni, leírás az Összefoglalóban.
2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here .Az Options oszlopban a vita kezdeményezés gomb: Open Dispute.
Ez csak a szállítás megkezdési időponttól számított 10 nap után használható. Dispute leírás az Összefoglalóban."Most akkor ha jól értelmezem megvárom még lejár az idő ás Open Dispute? [
-
mrx1212
tag
Elvileg megoldódott a problémám! Köszönöm!
The status of the Payment for Order No. .....
Based on the dispute results, the payment had been processed. Please check Order No.........
Csak még egy valamit nem tudok a számlámon mennyi idő múlva lesz rajta a pénz körülbelül ?
Valamint az oldalon nincsenek elmentve a bankkártya adataim,ez nem probléma? vagy ők ezt látják rögzítik valahol hogy én anno milyen számlaszámról utaltam? -
mrx1212
tag
Tudnátok segíteni nekem:
Status:
Dispute in progressSeller's Proposal
Proposal: No return & No refund
New proposal provided
Comments:
The photo can not proof anything, we are contacting with buyer, could you please give us more ten days.Ez alatt két gomb aktív:
ACCEPT REJECT
Mi a teendőm ? REJECT gomb és akkor az Ali dönt vagy ez most hogy van kicsit nem értem!?
-
mrx1212
tag
Sziasztok !
Van 3db csomagom is ami határidő közeli 7 nap van hátra.Szeretnék majd Dispute -t nyitni ha nem érkeznek meg.
A problémám és kérdésem az hogy az a számla /Bankártya/ amiről ezeket anno kifizettem megszüntettem és új számlaszámom van!
Ha vitát nyitok és visszautalják a pénzt az gondolom arra a számlára menne amit megszüntettem!
A kártya adataim nem voltak elmentve.
Hogyan lehet ezt megoldani,hogy a jelenlegi új számlámra érkezzen meg majd az összeg? -
mrx1212
tag
Sziasztok!
Itt mi történik?
Mit tudok csinálni?Delivery failed
Delivery unsuccessful. Delivery failed, client is not at homeA értesítést sem kaptam voltam a postán ott nem tudnak semmit.
-
mrx1212
tag
Köszönöm így már megvan!
Ahogyan írtad megvan így volt 158......irányítószám
Express One oldalán meg is van:
"08:37:20 E12 Címzett nem elérhető, nem tartózkodik a címen "
Csak ez így is gáz mert nem tartózkodik senki itthon a héten.
Nem hívott senki és értesítést sem kaptam futártól! -
mrx1212
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Kinéztem egy telefont [link]
Kérdésem az lenne hogy itt lesz vám költség vagy bármi egyéb pluszban?
Ami még aggaszt az a szállítási idő elég hosszúnak tűnik itt.
Más szállítási módot nem tudok itt választani sajnos.[ Szerkesztve ]
-
mrx1212
tag
Köszönöm!
Most vagy félreértek valamit feljebb nem ezt írták ha jól értem?
Amit fizetnem kellene a telefonért kuponokkal együtt fizetési összeg : 278130 ft lenne
Feljebb ezt írták telefon ára (278130ft + 27% áfa + Vámkezelési díj)
Itt most meg Telefon ára + 0% áfa + 7500ft vámkezelés díj ennyitől indul (a vámkezelés mennyi lehet maximum mitől függ az összeg
Bocsi de szeretném tisztán látni (lehet hogy én nem értem) -
mrx1212
tag
Na akkor utoljára ezt írja ki a végén:
Price adjustment :-HUF75,095 (ÁFA 27%)
Total : HUF278,130Ezt fizetem vásárláskor : HUF278,130 + megérkezett hozzánk + 7500ft
Vagy ezt : HUF278,130 + 75,095 + megérkezett hozzánk + 7500ftEddig minden rendelésem 150Eur alatt volt így még nem rendeltem semmit!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest