Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Kaptam egy ilyen tracking számot attól a vicces eladótól, aki azt kérte 60 nappal hosszabbítsam meg a feldolgozási időt:
E158271900011549883606728
Ez kamu, ugye? Már most bejelenteném, hogy átverős..Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Hehe írt az eladó, hogy köszi a vásárlást, de a gyárból szóltak neki, hogy BLA-BLA, nagyonszépen kérik, hogy !!60!! napra toljam ki a feladási határidőt
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz gyulazsolti #56793 üzenetére
Hehe nálam így egyszer berpróbálkozott egy emberke. Mondtam neki, hogy ha ez a helyzet (többet kért, mint 1$), akkor nyugodtan törölje a rendelést és kérem vissza a pénzt.
Válasz nem jött, az áru megérkezettMake Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz Ciccuka #56786 üzenetére
Én is most úgy rendeltem meg a várat, ráadásul 11:11-es akció keretén belül alapból 10k-val olcsóbban
Ha mást is érdekel, itt van; tökéletes karácsonyi ötlet gyerekeknek.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Köszönöm az infót, de azt ki tudja megmondani, hogy melyik szállítási mód mit von maga után?
Legtöbb termékre a 3 legolcsóbb megoldás az ez:
-Cainiao Standard For Special Goods
-China Post Registered Air Mail
-AliExpress Standard Shipping - akkor ez 99% jó. De a fenti kettő?[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
A közel 29 éveddel ezt most nagyon benézted. Legalább nézz utána legközelebb kommentelés előtt.
Na azért segítek:
Au Ublock Origin kiszedi a reklámokat az oldalakról, de olyan szinten, hogy még youtuben se lesz reklámod a videókban
A NoScript/ScriptSafe (böngészőtől függően) az oldalhoz kapcsolódó egyéb scriptek is tilthatók, amik mondjuk teljesen más domainekből töltődnek be. Macerásabb szemezgetni, illetve több ész kell a jó beállításhoz/használathoz, de nagyon meghálálja. Gyorsabb oldalbetöltődés, szemétmentesítés és plusz biztonság.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
válasz pulutodurumo #30645 üzenetére
Holnap munkahelyen lecsekkolom; köszi
Szeretem az új dolgokat.Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Mennyire gáz bankkártya adatot megadni? Alipay-t nem akarok, paypal nem elérhető
Ja Rafinál vagyok, ott nincs virtuális számla...[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Köszönöm a véleményeket, akkor nyugodtan merek vásárolni
Az az egy eset olyan volt, hogy nem jött meg a cucc, írtam az eladónak, majd visszaírta, hogy már pedig feladta és a trackingnél is látszott, hogy valamerre elindult az áru. Sőt, ha jól emlékszem már "in transit" volt írva és onnan semmi, tehát feltételeztem, hogy igazat mondott. Persze nyomhattam volna refundot, de nem tartottam korrektnek, mert nem ő tehetett róla és mivel csak párszáz forint, ezért hagytam veszni.
A 215-ből kb. 20 volt, ami refund, mert nem jött meg. És volt 2db olyan is, ami refund, aztán csak megjött +1 hónapra rá Hát olyankor nyilván szólnom kellett volna az eladónakTotál igazad van; rosszul fogalmaztam. Nyilván nem az ebay meg ali ver át/vagy sem, hanem az ott lévő árusok. Viszont akkor úgy kérdezem inkább, hogy milyen a tendencia: alin sok az átverős árus? De ez a kérdés is értelmét veszti, ha van ott is buyers protection stb.
Sajnos nem párszáz forintos vackokat vennék alin, hanem pont drága lego utánzatokat, tehát ilyen 5-15k értékben/db. Az még kb. a vámon is átcsusszan.
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Mekkora a biztonsági kockázat megadni az *éles* bankkártyám adatait?
Illetve mostanában mennyire átverős az ali? Ebayen 215 vásárláson vagyok túl és csak 1 db 250 ft-os rendelést buktam el. A többi vagy megjött, vagy nem jött meg és refund. Alin mire számítsak? Lehetnek komplikációk?
Mondjuk az a gyanús, hogy van, amit 30-50%-al olcsóbban találok alin, mint ebayen
Make Love not war!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest