- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz laci.bp #55927 üzenetére
Hasonló ügynél én csináltam printszkrínt a posta, és pluszban két nemzetközi nyomkövető oldal keresési eredményéről, pirossal bekereteztem azt, hogy nem kézbesíthető és megy épp vissza a feladónak a küldemény.
Illetve leírtam, hogy értelmezzék a képeket, én nem vettem át a posta hibájából a küldeményeket, ahogy a képeken is látják pirossal bekeretezve, megy épp vissza a feladónak.
Korrigálták a döntést, a termék árát visszakaptam, a postaköltséget buktam. -
MTbc
senior tag
válasz laci.bp #55922 üzenetére
Szia, nekem is hasonló a sztorim, visszaküldték a feladónak, pedig a helyi postán már a kezembe volt.
5000 ft-os akkumulátorra 31.000 ft áfát akartak beszedni (szerintük akku értéke 12x.xxx ft), nyilván nem előlegeztem ezt meg nekik. Ügyfélszolgálattal többször egyeztetve helyi postán megkértem, hogy írjuk rá vissza a nemzetközi kicserélőbe felülvizsgálatra és ezzel egy időben leadtam egy felülvizsgálati kérelmet.
De hiába került vissza nem vették figyelembe, úgyhogy reptéren várja a repcsit.
Írtam egy panaszt de minek... beleírtam, hogy 473 ft-al tartoznak egy korábbi panasz miatt is. és elküldtem a főnökének a főnökét a picsába. Legalább kiadtam magamból.
Alis eladónak írtam de júniusi a csomag úgyhogy a jó indulatán múlik mit tesz a pénzemmel. Illetve hogy Ő visszakapja-e a csomagot az kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz laci.bp #55908 üzenetére
Valami történt július 14-én mert akkor már a kézbesítő postán volt. Nem kaptál semmi értesítést a Postától hogy átvehető, de nem azt a holland nyomkövetési számot, hanem egy saját egyedi azonosítót írtak az értesítőbe? Akkor küldik vissza ha nem tudják kézbesíteni és ez július 20-án történt.
Oké van 3 nap hogy válaszolj valamit erre a megállapításra, azt kell elmagyarázni hogy vissza lett küldve.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz laci.bp #55026 üzenetére
De visszakapod, akkor legfeljebb az idő lejárta után. Vagy elküldte újból és azért lett emelve.
Nekem sosem volt azzal gondom hogy azoknál amelyek nem érkeztek meg visszakapjam a pénzem. Biztos ilyen eset volt az a dispute és a szállítási védelem lejárta után 15 napon belül lett indítva?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz laci.bp #55024 üzenetére
Nem értelek. Ha nem kaptad meg, akkor miért nem kérted az árát vissza az eladótól? Mivel visszaküldték neki eleve jelezni illene neki azt hogy visszakapta, hiszen ez esetben már jogtalanul tartja magánál a vételárat, az is és a termék is egyszerre nem lehet nála.
Ha adnak ennyit, mert egyébként sajnos nem adnának, akkor fogadd el.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Politikai mémek
- NiMH akkumulátor
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
- Autós topik
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest