Hirdetés
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
Persze, hogy mas, nem is az volt a lenyege, hanem az, hogy vagy varazsgombjuk van, vagy minden csomagom elektronikus szallitolevele tartalmazta a mail cimemet. Bar az is lehet, hogy en voltam szerencses, es pont olyan eladoknal vasaroltam, akik kuldik :)
Mas, de meg mindig holland posta. Kis osszefogassal hamar kideritheto, hogy az en szereny par darabos rendelesemnel lenyegesen nagyobb meritessel mennyire valik be: parcelsapp.com mind a 4 csomagnal jol mutatja az origin-t, az egy db vamoltnal china, a tobbinel pedig hollandia. Nem egy feltetlenul komoly dolog, de mondjuk ha valos mindig, es latjuk indulas utan, hogy kina, fel tudunk keszulni, hogy ha mas nem, telefonalni kell a kodert.
Egyebirant abban se vagyok biztos, hogy ezek a nxomkovetok nem kapjak meg ezeket a szigoruan titkos elektronikus szallitokat, elvegre az origin is egy olyan adat, ami jo esellyel onnan van, de (korabban legalabbis) talalkoztam olyannal is, ahol a nev is lathato volt (cimzett)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest