- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1187 üzenetére
USA-ban nem olyan nagy név. Én két alkalommal vettem onnan (a Dell oldalárol refurbished gépet), illetve másfél éve már nem tudtam, problémáztak a magyar bankkártyámmal, majd egy ismerős vette meg nekem, de még ő is szenvedett a Dell ügyfélszolgálatával, ami elkeserítő volt, nem biztos, hogy még egyszer bevállalom ezt.
-
citkar
addikt
válasz
StevieW #1185 üzenetére
Én kíváncsi vagyok, hogy honnan, mennyiért vetted. Mondjuk Magyarországon biztos drágán mérik, én külföldről, refurbished példányokat vettem, ráadásul valamilyen egyéb akció keretén belül, így közel fele annyi szokott lenni, mint egy új nálunk.
Ahogy nézem teljesítményben komoly előrelépés, szerintem elégedett leszel vele.
-
peet05
aktív tag
válasz
StevieW #1183 üzenetére
Szia!
Ez a 155H/185H, RTX 4060/4070 verzió?
Igazából mindegy, itt az a kérdés, hogy mennyi volt az annyi?
Nem fogok egy Alienware gépet egy LOQ-hoz hasonlítani, ezért választottam ezt (perpill. árak) példának: Legion Slim 5 - 8845HS, RTX 4060 - 520k-tól kapható, ue. RTX 4070-nel 670k.
Ha gari van még rá, és "értelmes" áron vetted, Neked tetszik, elég a teljesítménye, elégedett vagy vele, akkor használd, ne azon agyalj, hogy jó deal volt-e (de legközelebb azért tényleg kérdezz rá vásárlás előtt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest