Hirdetés
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
De klassz azért nem?
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Napelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most hardon nyomom, már mindjárt tele a tatyó és erre mi van? Már nem tudom hová felhasználni a vasat, meg egyéb cuccokat, természetesen megint van egy nagy sor ami szinte üres, a másik kettő meg tele, de nem tudom elfogyasztani mert az is kellene a kikraftoláshoz ami üresen van... ja és a tipikus tartogatós módszerem, mert mi van akkor ha egyszer nagyon kell és inkább nem dobálok semmit. Mindjárt megyek a szerverbe de még csak levegőt vettem az állomáson, se lövés se dobálás semmi... jó egy droidot fáklyával eltereltem mert nem akartam egy sokkoló töltetet rá fordítani, igaz hogy ezután szinte csak maszkos robotok lesznek, de jó lesz az még a dögbe vagy kitudja mibe alapon spórolok azzal is