Hirdetés
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. 8. küldetést kezdtem el. Egyelőre nem használtam medkit-et. Én első végigjátszáskor is minden egyes lépést guggolva tettem meg. Szóval az alien végig fenn volt a csatornába és néha néha lejött...körbenézett aztán vissza is ment. Nem rohantam...nem zajongtam. Csak azt öltem meg akit feltétlen muszáj volt. Egyszer sem használtam noisemaker-t, molotov-ot. Lángszórót is 1x-2x. Szóval majdem csurig volt mikor befejeztem a játékot. Most nightmare-n is egyértelműen sunnyogni próbálok. A 1702-nél volt, hogy végigrohantam. Egyébként...vicces, amikor visszaértem a dokihoz és dumáltam vele ugye átmegy a másik szobába ahol majd az alien megeszi. Na engem ott evett meg egyszer. Pont mikor ment volna át a másik szobába. Pedig azt hittem védve vagyok.
Igazán 2 hely van amitől komolyan tartok. Az egyik az amikor rád szabadul az a sok android és azokat asszem ki kell nyírni mindet. Azt még nem tudom, hogy élem túl...illetve nem tudom majd, hogy tudok spórolni a lángszóróval. Márpedig a facehugger-ek ellen kelleni fog. Igazából türelmes voltam az előző végigjátszásnál is mert talán 1x-2x pörköltem oda a dögnek. El tudtam sunnyogni mellette. 1-2 tippet adhatnál, hogy hol keressek cuccokat, pl. naftát. Meg én az emberekből is sztem talán, ha 10-et megöltem. Inkább elkerülgettem őket.Amúgy én úgy látom, hogy nightmare-n sem jön le többször az alien, hogy ha sunnyogsz és nem zajongsz. Megvan ő a csatornájában. Viszont ha sokáig nem haladsz a feladattal hanem csak bolyongsz a szobák között akkor bezony lemászik picit, hogy noszogasson.Illetve azt is észrevettem, hogy ha visszafordulsz valamiért...amit ottfelejtettél de nem a küldetéshez tartozik...akkor tuti, hogy lejön.
Új hozzászólás Aktív témák

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- iPhone 15 Plus 128GB gyári független normál állapot
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2027.02.27. Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest