- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Na senkit nem érdekel? Pedig elvileg az őszi szezon egyik top megjelenése ez a játék.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én amúgy nagyon erős atmoszférát várok a játéktól, óhatatlan lesz az összehasonlítás az AvP-kkel, Colonial Marines-szel, Dead Space-szel, de az eddigi anyagok alapján mindegyikből győztesen kerülhet ki a CA játéka. Hatalmas állomás lesz, ahogy én értelmeztem valami Dead Space szerű utazási metódussal (szektorok, amik között gyorsutazással lehet vándorolni, tehát nem teljesen lineáris a játékmenet). Valszeg lesz sok gyűjtögetnivaló, plusz az Alien megjelenése sem scriptelt, az egész állomást behálózzák a szellőzőrendszerek, ahol közlekedik és ha zajt csapunk, feltűnőek vagyunk, akkor megjelenhet bárhol, épp ezért a pályák felépítése kritikus pont lehet (mindig legyen esély a menekülésre, cselekre).
Azon túltettem már magam, hogy nem telejsen autentikus maga a szörny, ugyanakkor tagadhatatlanul megvan az a fenevad hangulata, mint a régi filmekben, plusz a megvalósítása is elsőrangű, nagyon undorítóan néz ki.
A játékidő lesz még érdekes, elvileg 15 óra, de a videókban látható, hogy a játékmenet maga lassú a legtöbb esetben, hisz a lopakodáson van a fő hangsúly, így lehet, hogy maga a sztori rövid lesz, de az elnyújtott pályarészek miatt mégis hosszú lesz a játék.
Arra is kíváncsi leszek, vajon mennyire befolyásolja majd az eladásokat az első film rendezői változatának szeptemberi mozis bemutatója. Mindenképpen szerencsés volt így kiadni.
Hol érdemes előrendelni amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)