Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS

őstag

Egy elmeny volt!
    Vege....a befejezest inkabb nem kommentalom, nem tetszik, de ez a lenyege az Alien sorozatnak, szoval megertem.
    A jatek amugy rendkivul jol abrazolja a teljes vegromlast, kvazi egy fiktiv apokalipszist, nagyon belenyultak az alkotok a tutiba, egyszeruen ez akkora otlet, h egy orias urallomas a helyszin, egy mini tarsadalommal a fedelzeten, engem teljesen elvarazsolt ez a fiktiv story. Nagyon elveztem vegigolvasni, hogyan hullott darabjaira a mélyűri álom, amivel a befektetok rengeteg embert megvezettek. Megint ott bujkal az a rohadt tanulsag, hogy az egesz a kapzsisag, a penz miatt tortenik. Marlow nagyon jol belatja ezt, szerintem a legjobb karakter es övé a legjobb otlet is, kar, hogy nem tudja veghez vinni, pedig az lenne a happy end.
    Nekem ez a bujkalos dolog nem annyira jon be, de igy a sok mellektartalommal es a remek atmoszferaval azert ütött.
    A vege viszont le lett csapva szerintem, a reaktor reboot utantol mar valahogy nagyon kaosz volt nekem; rohanj ide, rohanj oda, jaj az nem mukodik akkor csinald ezt, csinald azt stb., nyilvan addigra mar az ember is rutinosabb, gyorsabban csinal mindent, mert megismerte a jatekmechanizmust, de valahogy a tortenetvezetes is felgyorsul es nem tud ülepedni, ez persze kell ahhoz, hogy elindujon a totalis osszeomlas fele a sevastopol.
    Kozepesen jatszottam es igy visszagondolva, tulajdonkeppen alig hasznaltam a cuccokat; alienre tuz, zubbonyosokra belovopuska es csobomba amig még nem volt belovo, ennyi...egyfolytaban fullon voltam szinte mindenbol, zajkeltot az elejen hasznaltam parszor, faklyat fejlampat kb. soha, pisztolyt egyszer se, talan 3 embert lottem le shotival es ennyi, de ez azert van mert szerintem nem hagyja a jatek, h lovoldozz, folyton azt vartam, h na majd talan a kovetkezo reszen lehet hulyeskedni, de nem, aztan vege lett a jateknak egyszercsak :D az elterelesre meg nem volt szuksegem soha, mert ugyis bujkaltam es kivartam a huzos szitukat. En orultem volna, ha azert tobbszor lehet hadakozni de nem lattam ertelmet, mert mindig jon a dög ugyis.
    Ez a jatek szamomra mar csak akkor lehetne jobb, ha valamilyen "open world" jelleget kapna es kicsit elobbrol indulna a stroy, tehat mar a boldog bekeidokben elkezdodne es teljesen szabadon bejarhato lenne az allomas mar az elott is, h az alient felhozzak a fedelzetre...ja es mindez persze FPS stilusban, vasarolhato, fejlesztheto fegyverekkel, sok loszerrel stb...na de ez egy masik jatek :D

Johetnek a dlc-k :))

(Arra van tipp, hogy a torrens-re, hogy a pinaba kerult alien? :) )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés