Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Wow, Marlow ugy meseli el a storyt, h mi jatszhatunk vele...nagyon tetszik...pontosan az ilyen dolgok hianyoznak mar a AAA-s jatekokbol is, tartalom nulla csak a penzunket akarjak.
Nem tudtam mire szamithatok az isolation-ben de folyamatosan csak pozitiv elmenyek ernek, vegre egy JATEK!!!!!Kerdes: ha valakinelkezd lovoldozni, akkor azonnal elojon az alien mindem terben? Eddig ezt tapasztaltam, nyirtam is ki igy embercsapatokat tobbszor zajkeltovel, de ha ram lonek en meg gyorsan elbujol akk is lekaszabolja oket ugyebar, ez direkt igy van ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Képregény topik
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest