Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bmate7 #12079 üzenetére
Ne legyetek türelmetlenek,az csak én lehetek Ha majd fakirral rámondjuk az áment utána megkapjátok. Szerintem ti se szeretnétek szervízbe rohangálni ha valami balul sül el.
(#12081) batai15 az asszonynál landolt. Nálam megint alca van,csak lusta vagyok átírni,meg időm sincs mert annyira készülök tesztelni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #84490496 #12087 üzenetére
Lassú vagy ecsém lassú vagy,az én fiam már 8 után aludt Igaz napközben semmit,és reggel 8kor kelt.
(#12088) tuningtomi én tök jól elvoltam/lennék vele. Nincs belassulás akadozás stb... Csakhát az élet meg az asszony sokszor közbeszol. Igazábol egy motorola razr-re fájna a fogam de abbol nemlesz semmi Max ha a laptopom elcserélném rá. De akkor meg sokat buknék. Sehogysejó
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ikaros13 #12194 üzenetére
Reagáltam is rá: Lénárt Lajos Attól hogy kitörlitek a hozzászólásokat még nem változtat a tényeken. Hogy egy jóval szarabb hardverű telefon jb-vel jön ki míg egy erősebb(OT-995) nemkapja meg. Ennyit az Alcatelről meg a supportjárol.
(#12196) karl_fischer igen törlik. volt már vagy 8hsz és maradt 2 mire visszanéztem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabónagymer #12325 üzenetére
Akkor már nem is fog bebootolni. Még defys korszakba megtanultam ha 10 perc alatt se áll fel a rendszer akkor utána már nemis fog...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #84490496 #12431 üzenetére
Mert te sztahanov vagy meg nemtudsz nyugton lenni:p Ha neglátsz 1 hibát ráugrasz mint csoki a csapoltsörre. Én meg nyugott vagyok mint Gyuszi bácsi az érett szilvával,vagy lekvárlesz vagy pálesz. A lényeg hogy üssön
Viccet félretéve. Nem az én idegrendszeremnek való már az android. Az alca is csak a szerencsének(páromnak) köszönheti hogy nem tanítottm meg repülni a tizedikről...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bagyusz #12433 üzenetére
A 610 kellet páromnak mert a dualsimese haldoklott,akkor vettem meg a 800-at. De arra is fájt a foga mert sokkal szebb képeket csinál(a 8mp csak 8mp). Akkor kitalálta hogy a 610et kapja meg sógorom lánya hisz úgyis nemsoká ballag,ő meg használja 800at,hozzám meg visszakerült alca. De mondtam neki hogy ez így nem fer hogy ő használja a 800at hisz azt én kaptam anyámtól szülinapra. Ekkor mondta hogy akkor nézzünk nekem másik telefont mert látja hogy nem vagyok "boldog" az alcatelel,így lett 820am.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #12582 üzenetére
Vagy ezért nem kínlódnak: [link]
-
törölt tag
válasz fonix232 #12612 üzenetére
"Ubunturol meg annyit hogy amig nincs mukodokepes kernelunk CM10.1 kompatibilitassal (es perpill csak egy embernek van), addig bele sem kezdek a folytatasba. Majd ha kiadtuk, es mukodik ugy ahogy kell,akkor elkezdem. De persze en vagyok a hazug szemetlada amiert elkezdtem a fejlesztest, majd abbahagytam hogy megoldjak egy problemat a gyokerenel ahelyett hogy a vegeredmenyt foltozgatom (mint ahogy egyesek probalkoznak...)"
Az ubunturol meg annyit hogy arról is hazudtál Mikor legelőször kérdeztem akkor azt írtad hogy március végére lesz publikus verzió,utána mikor megint rákérdeztem akkor elkezdtél makogni hogy az még csak deveknek van stb....
Tehát akkor ki is az aki nem őszinte?
A "foltozgatást" végző emberke sokkal több mindent tett le az asztalra mint te bármikor is fogsz,és nem csak igérget össze vissza...
Azért örülök hogy váltottam,legalább nemkell az ilyenek miatt mint te szívnom/csalódnom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fonix232 #12656 üzenetére
Én teszteltem jópár h1n1 romot,és az említett "problémával" nemtalálkoztam.
De nem is nagyon érdekel hogy őszinte legyek. Megvan még az alca de a dobozában pihen. Majd ha valaki szól hogy kell vmit tesztelni akkor előveszem. De mindennapokra már tuti nemhasználnám...
(#12659) scorpio74 aszem kilett beszélve az aksis problémád,vagy rosszul emlékszem Amit Fakirr kolega ajánlott neked azt kéne megvalósítani...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az új frissités a kivánt eredményt hozta legalább,vagy nemnagyon észrevehető?
-
törölt tag
Ubuntu helyzetjelentés. Itt jól látszik melyik telefonrahogy halad a portolás.
-
törölt tag
válasz Véreshurka #13129 üzenetére
Nemkell rootolni ahoz hogy custom romot tudj felrakni. Első körben ajánlom az összefoglaló elolvasását.
-
törölt tag
válasz Véreshurka #13132 üzenetére
Nem muszáj frissíteni. Pl a h1n1 romok gb bootkoaderre is felmennek,csak a megfelelőt kell választani telepítéskor
-
-
törölt tag
válasz bagyusz #13325 üzenetére
Persze hogy más világ. Én nem is mondtam az ellenkezőjét. Ott is vannak hibák de közelse Ennyi. Meg szerencsére amit esetleg az ms nemakar vagy nemtud orvosolni azt a Nokia megpróbálja. De nincs az hogy megvádolják a másikat pl lopással. De ez tényleg nagyon off már,ugyhogy nem is szemetelem tovább a topicot,hisz nem ezzel a céllal hoztam/hoztuk létre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest