Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
BME levlistán mindig jön vmi. Vagyis a mindig az olyan, hogy mostmár nem, mert elkezdődött a félév már egy hete.
Pl egyik, nem ismerem, csak bemásolom:
Astoria és Deák tér metrómegállóktól 3 percre csendes 30 m2-es 1 szobás
galériás, összkomfortos, szépen berendezett, felújított lakás kiadó.
Ár: 55.000. FT/hó+ rezsi
Érdeklődni: tel: 06 30 393 69 37 (délután 4 óra után)
Ezzel szemben ELTE levlistán egy kezemen meg tudom számolni mennyi jött az évek alattDe amilyet te keresel, nem biztos, hogy meghirdetik, kéz alatt az ilyenek ajánlásra cserélődnek rögtön, nagy mázli kell hozzá.
Milyen melót sikerült találnod végül? Hol? Fizu? Látom törölted az írásod. Priviben is jó.
-
Kobe
veterán
hali
pár hónapja melóügyből kifolyólag pestre költöztem, a lakhatás egyelőre megoldott, nyáron viszont szeretnék összebutorozni bnőmmel. Nem vagyok gyakorlott pesti, igy nem igazán tudom, hol lehet kifogni a normális albikat, hol érdemes keresni, illetve mikor érdemes.
Kicsit megrökönyödve veszem észre, hogy manapság a nyugdijasoktól megörökölt, lelakott 1 szobás lakásokat a szocreálos 40 éves butorokkal és a kedves elhunyt után maradó "dögszaggal" együtt is 60-70 ezer forintos átlag áron akarják kiadni, ami élhető már inkább 80-90-100 plusz rezsi. (következtetéseimet a 3 legnagyobb ilyen céllal üzemelő portál kinálatából vontam le).Nincsenek extra igényeim, nem luxus, de élhető állapotú 1 szobás, lakás, nem panel, ahol internetelérés már megoldott vagy megoldható, rezsivel olyan 80 környékén álljon meg. És lehetőleg ne csepelen vagy egyéb külső kerületben, de ha a közelben van tömegközlekedési pont, már az is elegendő. Pályakezdőként nem szeretném a fizum felét albira költeni, jobban örülnék ha maradna is valami egyéb célokra, ezért nem loftot keresek pl
Mint irtam, eddig a nagy hirdető oldalakat néztem, de semmi hasonlót nem találtam, vagy 1-2 max 3 dbot a hónapok alatt. Vagy most pang a szezon és érdemesebb nyáron, amikor az egyetemisták leadják, cserélik, stb? Vagy esetleg érdemes bemenni egyetemi karokra és ott megnézni a hirdetőtáblákat ? Esetleg bazár, stb ujság ?
kösz a tippeket
-
rekid
addikt
Hi!
Rendes, rendezett anyagi hátterű, (több éve együtt élő) fiatal pár keres 13. kerület metróhoz közeli részén illetve 14 kerületben örshöz, stadionokhoz közeli részén pici 20-35 nm lakást, hosszú távra márciusi költözéssel. Nem dohányzunk és nincs házi kedvenc.
Üdv! -
Timocicu
senior tag
Csepelen tud Valaki esetleg 2 szobás albérletet, ha lehet kerteset?
-
samutégla
csendes tag
up
-
samutégla
csendes tag
sziasztok!
Budapesten keresek 2 szobás albit
kaukció nélkül
1 évre
Előre is köszi! -
qdak
addikt
Győrben 2 szobás lakás kiadó, érd. priviben.
-
qdak
addikt
-
RedWing
aktív tag
válasz
runner 125 #91 üzenetére
Igen, gondoltam, de pont aznap kerestem ismerősömnek is azon a környéken és még el volt mentve a link...
-
törölt tag
van egy kiadó garzonlakásom Pesten a Blaha Lujza tér közelében, max 2 főnek.
gázfűtés, kultúrált ház, jó közlekedés.
45k + rezsi,érdeklődni priviben
-
RedWing
aktív tag
válasz
runner 125 #88 üzenetére
Itt találsz párat: [link]
-
runner 125
nagyúr
Móricz körtérhez XI kerületben, vagy viszonylag közel, lehet még a pesti oldal is, keresek albérletet, vagy szobát. Lakótársként is szívesen költözök.
Aki esetleg tud vmit írjon már rám.
Köszönöm.
-
Timocicu
senior tag
Szolnok - Mezőtúr közelében esetleg tud Valaki albérletet?
-
qdak
addikt
-
Tomics
addikt
Egy különálló szoba mennyit kóstál BP-n III. kerületben? Vagyis mennyi a reális ár?
-
Genius007
őstag
Aki esetleg a XIV. kerben / környékén tud kiadó lakást az feltétlen szóljon!!!! (privát)
Ha lehet akkor ne havi 50-60-ért!Eléggé sürgős lenne a dolog!!!!
-
qdak
addikt
up nekem
-
plömplöm
őstag
kiadó kégli van az oktogonnál. szeptember közepétől beköltözhető. részletekért privi
-
Dylen
senior tag
sziasztok!
lakótársat keresek akivel együtt kereshetnénk kétszobás lakást szeptembertől Bp-n, nagyjából a belvárosban! -
marsu
veterán
Kiadó lakás Bp. IX. Pöttyös u, 2 szoba, 50.000.- /hó
Sziasztok!
Magánszemélytől hosszútávra kiadó egy Budapest IX. Pöttyös utcai zöldövezeti, 49m2-es, 9. emeleti, erkélyes, bútorozott, 2 szobás lakás, 10 emeletes liftes házban.
Jó közlekedés, gyalog 3 percre az M3 kék metrótól, metróval negyed óra a belváros.
A ház és a lakás a panel program keretében teljesen felújított. Új hő- és hangszigetelt ablakok vannak, új lapradiátorok a szobákban és a konyhában, a központi fűtés egyéni digitális méréssel történik. A szobák külön (is) bejáratúak, keleti fekvésűek, csendesek és világosak. Van új beépített konyhabútor, hűtő, mikró, automata mosógép, 72cm TV, kábel TV, igény esetén az internet is beköthető.
A lakók, a szomszédok rendesek, a ház is rendkívül kulturált. Parkolás a ház előtt a házhoz tartozó parkolóban díjmentesen lehetséges. Diákoknak, pároknak ideális lakás lehet.
Nem kell megijedni a távfűtéstől, lakásonként mindenki annyit fizet, amennyit használ, mérőóra szerint. A villany és a víz is mérőóra alapján fizetendő. Bérleti díj 50.000.- Ft + rezsi, + 2 havi kaució.
Akár azonnal beköltözhető!
További információkért keress bátran!
Köszi!
-
Dylen
senior tag
sziasztok!
lakótársat keresek akivel együtt kereshetnénk kétszobás lakást szeptembertől Bp-n, nagyjából a belvárosban! -
Timocicu
senior tag
Fiatal pár, gyerkőccel Budapesten - Érden, albérletet keres. Nagyon sürgős lenne!!!
Ha bármi lehetőséget tudtok, légyszi keressetek meg. Köszi! Tia
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud Szegeden valami tutitippet?
-
qdak
addikt
-
Borify Péter
aktív tag
már találtam
-
cherilady
tag
Jaj de jó van ilyen is
Szal mi is adunk ki lakást a 18. kerületben. 47nm, konyhabútor van.
Parkolási lehetőség buszmegálló 3 perc séta, közelben spár meg mindenféle wellnes cucc
Rendőrök sűrűn járkálnak szal nyugis környék.
További infó PÜben -
csyo
senior tag
az enyém már nem aktuális
-
qdak
addikt
győrben kiadó lakás érd nálam priviben
-
Borify Péter
aktív tag
up
-
AMD Power
titán
válasz
Borify Péter #51 üzenetére
Ez egy jó ötlet.. csak támogatni tudom!
-
Borify Péter
aktív tag
up
-
Borify Péter
aktív tag
augusztus végi,szeptember eleji beköltözéssel két szobás,kultúrált albérletet keresek budapesten max 60ezer forintért
-
Dylen
senior tag
szobát keresek 1 esetleg 2 hétre Bp-n, a belvárosban a pesti oldalon!!!
-
Integra
titán
2 lakás kiadó
van egy 2 szobás 60.000 + rezsiért és van egy másfél szobás 50.000 + rezsiért.
Mindtkettő a 15. kerületben van a Kinizsi utcában. -
Dylen
senior tag
sziasztok!
Albit keresek Bp-n a pesti oldalon, lehetőleg a belvárosban.
2 szobás lenne jó, bútorozott és nem távfűtéses!
Június legvégén költöznék.És lakótársat is keresek
-
localhost
Közösségépítő
Tatabányán a Komáromi úton kiadó egy bútorozott, berendezett összkomfortos egyszobás lakás, erkélyes. rendkívül szimpatikus és konstruktív tulajtól.
Kéthavi kaució szükséges!
-
csyo
senior tag
válasz
Borify Péter #37 üzenetére
up
-
Borify Péter
aktív tag
UP
-
csyo
senior tag
budán, 2. kerületben albit keresek
egy szobát keresek
VAGY:
van egy kiadó szoba június elejétől!
nagy szoba, nem dohányzó rendes párnak kiadó!
a lakás 65nm, külön bejártú minden szoba.
a nagyobbik szoba megüresedik, így kiadó lesz párnak, vagy nekem kell egy másik lakásban üres szobát találnom.
Keress meg priviben, vagy írj
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #31 üzenetére
Ment egy az itt megadott mailedre.
-
válasz
concret_hp #31 üzenetére
ha ráér hétvégéig
eddig egy albis szerződésem volt, de azt ügyvéd írta, igen korrekt. de otthon van.
-
concret_hp
addikt
albérlet szerződés mintát tud valaki?
-
törölt tag
Sziaztok ,
Szombathelyen keresek albit (30-35k) ebben jolenne ha lenne rezsi is , net kellene ,de ezt fizetem magamnak kulon.
Meg 2 felevem van hatra , ha jo az alberlet akkor mind a 2 felevre kivennem. Az jolenne meg ,ha a fosuli kozeleben lenne. ~ gyalog mondjuk 15 max 20 perc.
Ki ne felejtsem alap butor, szekreny , a'gy.
-
tildy
nagyúr
válasz
adalbert1 #26 üzenetére
Nekem :
X. ker 4 emeletes tégla ház , 33nm, 1 szoba konyha , konvektoros fűtés : 50k+rezsi volt
IX. ker most ami lesz: 64 nm , 2 szoba , konyha, tégla ház , házközponti fűtés : 40+rezsi (de mint mondtam nagyon festeni kell , és szerencsénk volt ezzel a lakással).
ladybug: www.alberlet.hu még esetleg. -
adalbert1
veterán
Mi most panelban lakunk albérletben vagy egy hétig még (sajnos ladybug ismerősének pont nem jó, mert a tulaj költözik vissza), itt az 1 + 2 fél szoba 60 k + rezsi (ami télen jelentős a főtáv miatt).
Ismerősék 1 + fél szobás panelja 50k + rezsiért van kiadva.
Ha jól emlékszem ezelőtt 2 évvel VI. kerben 60k + rezsiért béreltünk 2 szobás lakást.
Előtte zuglóban 2 + fél szoba + hallos lakás 100k.
Ez előttieket nem írok mert már nagyon régi infók lennének, viszont ezek is árak területén jó kiindulópontok (ahogy észrevettem nem valami nagy ütemben növekednek a lakásbérlés árai az elmúlt pár évben). -
KilgoreTrout
senior tag
Az a minimum...
Főleg belvárosban, augusztus végén. Rengeteg külföldi diák akar ilyenkor lakást kivenni a belvárosban, úgyhogy ismerősöd minél hamarabb kezdjen keresgélni, nehogy pórul járjon. Kezdésnek az ingatlan.com-ot ajánlom, ott sok hirdetéshez vannak képek is, így valamennyire látni fogja, h milyen állapotú a lakás. -
ladybug
őstag
Köszönöm a válaszotokat. Az ismerős rezsivel együtt értette, remélte, hogy ilyet talál. De ha nem, akkor vagy több, vagy kisebb lakás. De valami cím kellene, ahol érdeklődhetne.
Tudom, vannak hírdetések, de zalai a lány, és gondolta, hátha ismerős révén tudna keresni megbízható albérletet. -
ladybug
őstag
Sziasztok.
Egy hölgy ismerősömnek keresek albérletet.
A VII., VIII. és XIX. kerületben keres egy 1,5- 2 szobás kiadó lakást, 70 ezer forintig.
Ha valaki tud ilyesmit, akkor kérem privátban vagy e-mailen keresztül jelezzen felém.Előre is köszönöm.
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Srácok kellene egy albérlet egyik haveromnak elég sürgösbe!! Pesten lehetöleg, ha tudtok valamit irjatok PÜT!! Sűrgős!
-
heihachi
addikt
Thx all, de úgy néz ki megoldódik (nővéreméknél leszek).
+1* thx -
Mennyi?
aktív tag
Biztos elaludt és nem ment be dolgozni!
Így jár, aki még éjjel is a neten lóg!
Burkolt áppp
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
Fel...
, hogy meglegyen a listában és tudjam áppolgatni Hachinak! -
Lortech
addikt
Nekem is kéne már valami normális megoldás... Csak én nem tudok (/nem akarok)egész héten BP-n lenni baártnőm miatt pl, és nincs olyan hely, ahol mondjuk heti két éjszakra ehhez viszonyitott árban szállhatnék meg, most koli vendégszobán tengődöm, mint a levelezősök, és heti 1220 kilométert utazom legalább... Egyébként mit dolgozol? Ötleteket gyűjtök, mert muszáj lenne dolgoznom.
[Szerkesztve] -
BobMaster
senior tag
Mikortól és mennyit szánsz rá?
-
heihachi
addikt
upsz
-
heihachi
addikt
Nos, Én is erre a sorsra jutottam
Igazából semmi extrára nem volna szükségem, csak áramra a számítógépnek meg egy ágyra. Hűtőben nem tartok semmit, mosni mosnak rám, tévét nem nézek...
NIK-en tanulok Óbudán és a Dózsa György úton dolgozok, szal ha ezek valamelyikét könnyen meg leet közelíteni az jó volna.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Filmvilág
- Analóg fényképezés
- Sorozatok
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest