Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

hali

pár hónapja melóügyből kifolyólag pestre költöztem, a lakhatás egyelőre megoldott, nyáron viszont szeretnék összebutorozni bnőmmel. Nem vagyok gyakorlott pesti, igy nem igazán tudom, hol lehet kifogni a normális albikat, hol érdemes keresni, illetve mikor érdemes.
    Kicsit megrökönyödve veszem észre, hogy manapság a nyugdijasoktól megörökölt, lelakott 1 szobás lakásokat a szocreálos 40 éves butorokkal és a kedves elhunyt után maradó "dögszaggal" együtt is 60-70 ezer forintos átlag áron akarják kiadni, ami élhető már inkább 80-90-100 plusz rezsi. (következtetéseimet a 3 legnagyobb ilyen céllal üzemelő portál kinálatából vontam le).

Nincsenek extra igényeim, nem luxus, de élhető állapotú 1 szobás, lakás, nem panel, ahol internetelérés már megoldott vagy megoldható, rezsivel olyan 80 környékén álljon meg. És lehetőleg ne csepelen vagy egyéb külső kerületben, de ha a közelben van tömegközlekedési pont, már az is elegendő. Pályakezdőként nem szeretném a fizum felét albira költeni, jobban örülnék ha maradna is valami egyéb célokra, ezért nem loftot keresek pl :)

Mint irtam, eddig a nagy hirdető oldalakat néztem, de semmi hasonlót nem találtam, vagy 1-2 max 3 dbot a hónapok alatt. Vagy most pang a szezon és érdemesebb nyáron, amikor az egyetemisták leadják, cserélik, stb? Vagy esetleg érdemes bemenni egyetemi karokra és ott megnézni a hirdetőtáblákat ? Esetleg bazár, stb ujság ?

kösz a tippeket

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés