Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Miért?
PL: mert amikor nforce2 laprol átértem nforce3-ra a vinyó maradt az eredeti és szépen elindult, mindent felismert az xp-é és csak az alaplap drivereket-progikat kelet rárakni ami a nforce3-hoz kelet és igy használtam sokáig gond nélkül, mert utána vinyot cseréltem más okbol és persze akkor már újra rett rakva szépen minden ahogy kell. Természetesen ajánlotabb mindent inkább újra rakni, de müködik felismeri az xp az új hardvereket a lapon még ha via laprol tér át valaki nforcra csak akkor a rendszer betöltéskor sokszor újra inditja a magát amire minden hardvert felismer és rá áll.
Ez személyes tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest