- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Adi
senior tag
_Elvileg_ a BX chipset kezeli, de ezzel én is megszívtam, mert a saját építésű serverem is végül csak szimpla ECC-ssel volt hajlandó menni, pedig Szupermiki lap van benne. Tyannal, Asusszal és DTK-val több szerencsém volt, azok a felét látták. :)
Esetleg valami VIA cuccal próbáld meg, nem tudom, hogy ezek mennyire szeretik, esélyed még az Intel GX-szel van, ami ugyan régi, de serverkbe szánták. A ServerWorks neked nem hiszem, hogy jó, mert van olyan erre épülő lap emlékeim szerint, amin pl. AGP nincs is, illetve amin van, az se jeleskedik vele sebességben (merthogy serverben ugye minek AGP...).
De a legnagyobb gond az, hogy a Mistrálban vetted, bár így utólag könnyű okosnak lenni. Kicsit körül kellett volna nézned előtte hw-es fórumokon, szinte mindenhol szidják őket. Gondolom nem alaptalanul. -
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest