Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Ők is GB fanok? :DDD
Az nagyon jó ha az eladók jófejek. Sajnos egyre kevesebb olyan bolt van amiről ez elmondható :D -
Keitaro
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Jó csak gondoltam, hátha ilyen házhozszállítósra gondol tudod. Aliennel még nem volt dolgom, de nem te vagy az első aki emlegeti egyszer elnézek feléjük
-
Keitaro
addikt
Hát én két változatot ajánlanék :
Gigabyte GA-7VT600 br 22
Azona ház 400W-os táppal. Ez ízlés dolga, mert fontos a kinézet. ez kb br 12-16
Proci egy Athlon XP 2000+
és ha nem tuningolsz és fontos, hogy halk legyen akkor egy Silent Breeze 462-es venti.
Másik változat majdnem ugyanez csak Epox 8RDA alaplap és kisebb AMD proci.
Bármelyikkel jól jársz. -
Keitaro
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Majdnem bruttó 5e különbség van, és nem hinném, hogy valaha is kihasználná a RAIDet vagy a FireWire-t. A LAN még jól jöhetne, de ennyit nem ér meg.
-
Keitaro
addikt
válasz
GigabyteFan
üzenetére
Ha elflejted az 1394-et a végéről még jó alternatíva is lehet az ára miatt.
-
Keitaro
addikt
Azona ház szerintem pofás és jó a tápja. Lehet engem lehurrogni, de ebbe az árba nem fér bele egy chieftec vagy egy enermax vagy hasonlók és ezek alatt szerintem az Azona a legjobb.
Az azonos tudás sem stimmel, legalábbis nem emlékszem az Abiton a diagnosztikai ledre pl. Epoxon nincs venti, így halkabb is. A minőségi különbségek meg... Abit sajnos nem tud felmutatni egy állandó minőséget. Nézd meg a videókártyáit is, pedig azok nem annyira komplexek mint az alaplapok. -
-
Keitaro
addikt
Epox 8RDA Brutto 25 (felkerekítve)
Athlon XP 1700+ 13 (lekerekítve az előző miatt)
Azona házikó ált br12-14
Ez így kb br 50-52 háztól függően
Tényleg hol lehet DTK házakat kapni ahol választék is van?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest