- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Agressor1
tag
Szerintem a processzort is nezd meg, olvaszd le a tetejerol a muanyagot, aztan forraszd ossze par labat, mert szerintem ott is lehet valami baj, ja, hogy melyiket? hat amelyik szamodra gyanus.. :) Ha nem jo, vagd el oket es probalkozz masik kettovel, nem is tudom, hany laba is van egy procnak? :)
-
Agressor1
tag
Jaja, hat majd valamit ossze kene ganyolni az alaplapon, szerintem ugy csinald, hogy a forrasztopakat jol odanyomod, hogy jol felforrosodjon az alaplap azon a reszen, ahol elszakadtnak veled a vezeteket es leolvadjon a muanyag 10 forintos nagysagban, aztan onnan mar latod rendesen, hogy hol szakadt el.. ezt a muveletet addig ismeteld, mig meg nem talalod a szakadast... :) A vegtermeket pedig tedd be a kuka aljaba nehezeknek :)
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest