- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Aktív témák
-
Hercooles
aktív tag
Igazából amikor megvettem a gépet szar volt a táp (vagyis elbaszták) és kisült a procim, visszavittem az egészet, kisütöttek 2 procit és rájöttek hogy rossz a táp! :)kicserélték a tápot és (remélem) a procit is! A hűtést most szedtem csak le és látom hogy van ott valami száradás! Lefényképeztem telóval de elég gyenge a fotó és felkéne még rakni! :(((
-
kvazar
tag
kipróbáltam egy nagyobbacska bordát a chipsetre de túlzottan nem ment lejjebb, de egy jóminőségű normál chipsetborda simán elvihet passzívan is egy chippet! nem jellemző mondjuk a gyáriakra...
-
Nem biztos, hogy kell az az überhűtő... nekem KD7-em volt, és sokáig paráztam a 60-65 fok körüli chipset hőmérsékletek miatt... aztán megnéztem közelebbről az alaplapot, és kiderült, hogy a hőérzékelő dióda nagyon közel van a feszültségstabilizátor MOSFET-ekhez és tekercsekhez... szóval lehet, hogy nálad sem a northbridge fűt annyira, hanem azok az alkatrészek.
Persze ártani nem árthat egy nagyobb hűtő, de ne lepődj meg, ha nem sokat esik tőle a hőmérséklet. A gép stabil amúgy? -
Fawkes
őstag
Emberek emberek hát senki se ösmeri a [L]http://www.pixel.hu[/L] -t?:)
-
Bazsesz
őstag
Én pillanattal nyomtam rá, szilikon kíséretében. Ottmaradt. :)) Bár azt mondják, hogy a pillanat hő hatására enged.
Szilikont jó dolog alá nyomni! Hogy mivel ragaszt, azt passz. Megpróbálhatod pillanattal, csak utána ha leszeded, macerás dolog lekaparni a chipről a pillanatot.
w: Balu -
Hercooles
aktív tag
Aza helyzet hogy nagyon gyengusz a KD7-E-s lapom hűtője és kéne vmi nagyon fasza megoldás ami hűti rendesen! Van otthon egy 450es K6-2-őt hütött borda+ventim, azt nem lehet rá ebrudálni valahogy? A gyári lap-hütőkben nemnagyon bizom. Vmi ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest