Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Aktív témák
-
zse16
csendes tag
Királyok vagytok, ugyanez volt nekem is a gond, és miután a Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása opciónál megadtam hogy F meghajtó legyen(vagy kinek mi) egyből felismerte
Annyi volt a difi, hogy nekem formázott, használatban lévő állomány volt.Belföldi csomag díjak: https://www.posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf
-
Artanis
csendes tag
thank you, megvan!
-
Artanis
csendes tag
winxp sp2
de hogy formázzam meg ha nincs ott a sajátgépben az a vinyo amit formázni szeretnék? -
LukE
veterán
valszeg
najo, konstruktiv hozzaszolas: Sajatge-jobbgomb-kezeles-lemezkezeles, es ha ott latszik egy meghajto jo nagy particionalatlan terulettel, akkor particionald.''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
Flashy
veterán
pl meg kéne partícionálni meg formázni?
-
Artanis
csendes tag
jah igen.. a SATA vinyo Enchanched módban van.
-
Artanis
csendes tag
Hello!
helyzet:
IDE1master: ------
IDE1slave:-PATA vinyo (20gb)
IDE2master: - CD-RW
IDE2slave: - DVD
IDE3masterATA vinyo (80 GB)
igy teljesen jól működik minden..
viszont megérkezett a garanciás winchesterem (azaz a csere) és visszaraknám IDE1 masternek. nos..jumper masteron, a BIOS is felismeri masternek.A gixer csak ott van, hogy a windows nem hajlandó látni a meghajtót.
eszközkezelőben látja, aszondja helyesen működik. csak a sajátgépben nincs jelen. Mit lehet tenni?
előre is köszi!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest