Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Lehet, hogy a ram miatt nem indul, az ASUS különösen érzékeny rá. Mindenképpen próbáld ki más rammal, lehetőleg valami márkásabbal. Nekem pl az ASUS P4PE samsung rammal nem volt hajlandó elindulni, de miután lecseréltem infineonra, tökéletesen működött. Egyébként előfordul az is, hogy csak az első bootoláshoz kell egy márkásabb ram, utána már bármivel megy.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest